HomeWINIWINI RAPT Bureaustoel

WINI RAPT Bureaustoel

Verkoop vanaf € 1.432,- 

Lease vanaf € 22,98 

 • Merk:

  WINI

 • Collectie

  2023

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.432,-
Lease per maand vanaf€ 22,98

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWINI
ModelRAPT Bureaustoel
HerkomstDuitsland

Productomschrijving

De WINI Rapt bureaustoel is een tijdloos en luxueus zitmeubel dat meer dan geschikt is voor directie- en vergaderkamers. Uiteraard kan de comfortabele Rapt bureaustoel ook in andere uiteenlopende werkruimtes toegepast worden. Met de verstellingsmogelijkheden past u eenvoudig de zithouding aan, waardoor iedereen een ergonomische zithouding kan aannemen. Is dat niet ideaal?

Eigenschappen van WINI Rapt

 • De WINI Rapt bureaustoel heeft een tijdloze en elegante uitstraling.
 • WINI Rapt is in het bijzonder geschikt voor directie- en vergaderruimtes, maar kan uiteraard in diverse werkomgevingen gebruikt worden.
 • De Rapt bureaustoel heeft een automatisch verstelbare rugleuning.
 • De Rapt bureaustoel van WINI heeft een hoogteverstelling.
 • Kies uit een 4- of 5-pootsonderstel.
 • Voeg optioneel wielen toe voor een verrijdbaar onderstel; de wielen hebben een diameter van 60 mm en zijn vervaardigd uit zacht materiaal, waardoor de wielen soepel over de grond glijden.
 • De doorlopende armleuningen zijn gemaakt van gepolijst aluminium.
 • De Rapt bureaustoel van WINI is te bekleden met een breed scala aan contractstoffen, vinyls en leersoorten. Contractstoffen zijn in het bijzonder geschikt voor commercieel gebruik.
 • Ontwerper van WINI Rapt: Jonathan Prestwich.

Assistentie van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter hechten we veel waarde aan het creëren van hoogwaardige projectinterieurs. Daarom bieden wij hiervoor diverse diensten aan. Probeer bijvoorbeeld tijdelijke proefstoelen uit voordat u besluit of u deze aanschaft. Dat is wel zo fijn, toch? Daarbij adviseren onze experts u graag over onze meubelcollectie en welke items het meest geschikt zijn voor uw projectruimte. Ook zijn bureaustoelen met instellingsmogelijkheden erg fijn, maar moet men wel weten hoe ze deze optimaal kunnen gebruiken om een ergonomische zithouding aan te nemen. Daarom creëert deprojectinrichter ook zitinstructies. Kijk voor al onze diensten verder op de website.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de WINI Rapt bureaustoel of over de services die deprojectinrichter u aanbiedt? Wij voorzien u graag van extra informatie, advies en/of een vrijblijvende offerte. Neem bij interesse contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com.