HomeWINIWINEAWINI WINEA ECO Modulaire werkplek

WINI WINEA ECO Modulaire werkplek

Verkoop vanaf € 583,- 

Lease vanaf € 9,36 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 583,-
Lease per maand vanaf€ 9,36

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWINI
ModelWINEA ECO Modulaire werkplek
HerkomstDuitsland

Productomschrijving

De WINEA ECO is een modulair, ergonomisch bureausysteem met veel functies. Of het nu gaat om individuele werkplekken, duo- of teamopstellingen, benches, overleg- of uitgebreide vergaderopstellingen, het tafelsysteem van WINEA ECO zorgt voor een hoge flexibiliteit en is daardoor een ideale interieuroplossing voor elke ruimte.

WINEA ECO voldoet aan de nieuwste EU-norm EN 527-1:2011 en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Daarnaast zijn en veel extra designmogelijkheden zoals een verschuifbaar blad, CPU-houder of akoestische wanden. Hierdoor kunt u de WINEA ECO aanpassen naar wens.

Kenmerken van het WINEA ECO bureaulsysteem

  • Afmetingen: Diepte 60/80/90 cm, Diepte duo 162,5/182,5/170,5/190,5 cm,
    Breedte 80/100/120/140/160/180/200 en diverse andere maatvoeringen bij vrije vormtafels. Breedte duo 60/180 cm.
  • Tafelblad: Blad in 19 mm of 25 mm dikte, Basis met uitbreiding van aanbouwbladen/tafels. Blad in melamine (decor), fineer varianten op aanvraag. Piezo techniek en Linak motoren.
  • Onderstel: 4-poot , T-poot, T-poot met wang, C-poot, DUO H-poot, H-poot met wang en kast/poot integratie. Pootstel in wit, zilver, zwart en donker antraciet en zwart gepoedercoat staal.
  • Verstelvarianten: 74cm vaste hoogte, 65-85cm, d.m.v. torx of slinger, 65-125cm, d.m.v. motor (T-/C/H-poot).
  • Opties: schuifbaar blad, functierail, frontpaneel, elektrificering, CPU- houder, kabelkanaal, cable grips, akoestische wanden en monitorarm.

Over WINI

WINI is een Duitse industriële meubelfabriek die meubelen met aandacht voor ergonomie produceert. Daarnaast staat WINI bekend om zijn design en meubelen van hoogwaardige kwaliteit. Het merk focucst zich op het creëren kantoormeubilair zoals: modulaire werpleksystemen, bureaus, ergonomische bureaustoelen, tafels, vergadertafels – en stoelen en akoestische oplossingen.