HomeWINIWINI TWISTER Klaptafel

WINI TWISTER Klaptafel

Verkoop vanaf € 1.612,- 

Lease vanaf € 25,87 

 • Merk:

  WINI

 • Collectie

  2023

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.612,-
Lease per maand vanaf€ 25,87

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWINI
ModelTWISTER Klaptafel
HerkomstDuitsland

Productomschrijving

De WINI TWISTER klaptafel is een multifunctionele tafel die voor oneindig veel doeleinden kan worden gebruikt. Vanwege het verrijdbare onderstel en de vouwbaarheid van de TWISTER tafel is het eenvoudig om deze uit te klappen en efficiënt weer op te bergen op een ruimtebesparende manier.

Gebruik de tafels bijvoorbeeld voor seminars, als flexwerkplek of voor buffetten en feesten op kantoor of in zalen. De TWISTER klaptafel is de oplossing voor uiteenlopende behoeftes.  Ook zijn er diverse aanpassingsmogelijkheden.

Eigenschappen van WINI TWISTER

 • De WINI TWISTER klaptafel is een multifunctionele en uitklapbare tafel die uiteenlopende behoeftes van een efficiënte oplossing kan voorzien.
 • Het design is minimalistisch en modern; ideaal voor zakelijke gelegenheden en projectruimtes.
 • Pas de WINI TWISTER klaptafel toe voor bijvoorbeeld bijeenkomsten, seminars, als flexwerkplek of als tafel voor buffetten en feesten in bedrijfsruimtes of zalen.
 • Vanwege de mogelijkheden om de TWISTER klaptafel van WINI op te vouwen en eenvoudig te verplaatsen met het verrijdbare onderstel, is de TWISTER tafel gemakkelijk te gebruiken en op te ruimen.
 • Vanwege de efficiënte vouwvorm van de TWISTER klaptafel, is deze ruimtebesparend in de berging.
 • Het verrijdbare onderstel bestaat uit splitpoten.
 • Kies uit diverse frame- en tafelbladkleuren.
 • De WINI TWISTER klaptafel is leverbaar met diverse bladmaterialen.
 • Voor de TWISTER klaptafel van WINI zijn er uiteenlopende randen, maten en vormen mogelijk.
 • Creëer oneindig veel opstellingen met meerdere TWISTER WINI klaptafels. Hiervoor zijn bladverbinders en driehoekige bladen erg handig.

Hulp van deprojectinrichter

Het assembleren van uw projectinterieur is een flinke opgave. Daarom biedt deprojectinrichter u graag een helpende hand. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze dpi-services, waarbij wij ons ontfermen over alle installaties, montages en transportzaken. Daarnaast is onderhoud minstens net zo belangrijk; wist u dat uw projectstoffering sneller verslijt door het gebruik van zwenkwielen? Gelukkig biedt deprojectinrichter diverse onderhoudsservices, zodat uw gehele projectinrichting in goede staat blijft. Lees voor informatie over alle diensten van deprojectinrichter verder op de website.

Vragen?

Wilt u meer weten over de WINI TWISTER klaptafel of over de services van deprojectinrichter? Wij bieden u graag aanvullende informatie, een advies of een gratis offerte aan. Neem bij interesse contact met ons op via 088-650 12 34 tijdens werkuren of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com.