WINI KIN Stoel

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWINI
ModelKIN Stoel
OntwerperPearsonLloyd
HerkomstDuitsland

Productomschrijving

KIN is een serie mono shell stoelen met een elegante look. Deze stoelen hebben een minimalistisch design voor efficiëntie en maximale comfort. Het brede assortiment van de WINI KIN collectie bestaat uit: een kuipstoel, een fauteuil en een kruk. Daarnaast zijn de stoelen beschikbaar in verschillende, kleuren, stofferingen en zijn er meerdere opties voor onderstellen. Hierdoor past de KIN stoel in elke kantoorinterieur.

Kenmerken van de WINI Kin stoelen

  • Zitting: Kunststof schaal.
  • Frame: Buisvormig stalen frame afgewerkt met een poedercoating in Mat Zwart. Stapelbaar tot 4 hoog.
  • Glijders: kunststof glijders.
  • Opties: Kunststof schaal verkrijgbaar in een selectie van kleuren met bijpassende poeder gecoate onderstel of frame. Kunststof glijders zijn ook beschikbaar met vilt.
  • Certificaties: Gecertificeerd voor binnenluchtkwaliteit volgens SCS-EC10.3-2014 v4.0
  • Ontwerper: PearsonLloyd

Over PearsonLloyd

PearsonLloyd is een Brits ontwerpbureau opgericht door ontwerpersduo Luke Pearson en Tom Lloyd. Zij werken al twintig jaar aan het ontwerpen van producten voor thuis, kantoor, transport en gezondheidszorg. Daarnaast staat PearsonLloyd om het uitbrengen van producten met een nadruk op schoonheid en efficiëntie en het bedenken van relevante interieuroplossingen.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de WINI KIN collectie of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.