HomeWINIWINI SILTA Hoge tafel

WINI SILTA Hoge tafel

Verkoop vanaf € 2.757,- 

Lease vanaf € 44,25 

 • Merk:

  WINI

 • Collectie

  2023

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.757,-
Lease per maand vanaf€ 44,25

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWINI
ModelSILTA Hoge tafel
HerkomstDuitsland

Productomschrijving

De SILTA is een hoge tafel die verschillende functies ondersteunen. Denk aan werk-, vergader- en zelfs eetruimtes. Hiermee kunt u een plek creëren waarbij uw collega’s samen komen om te werken, te dineren en te bespreken. Daarnaast bevat de SILTA elektrificatie wat zorgt voor een overvloed aan oplaadpunten voor mobiele apparaten en laptops.

Kenmerken van de WINI SILTA hoge tafel

 • Afmetingen: Verkrijgbaar in diverse maten.
 • Blad: 12 mm massief houten oppervlak bovenblad, verkrijgbaar in Cloud 18 mm multiplex bovenblad met gelamineerde afwerking en heldere afwerking, met zichtbare randdetails 18 mm multiplex bovenblad met linoleum afwerking en heldere afwerking, met zichtbare randdetails.
 • Onderstel: 4-poots onderstel van massief essenhout met een heldere afwerking of buisvormig stalen frame afgewerkt met witte poedercoating met geborstelde stalen dwarsbalken. 
 • Glijders: Kunststof glijders met niveauregeling
 • Opties: Massief essen poten kunnen worden gekleurd in de kleur wit of leigrijs Buisvormig stalen frame verkrijgbaar in een selectie van poedercoating afwerkingen.
 • Ontwerper: Allermuir.

Over WINI

WINI is een Duitse industriële meubelfabriek die ruim 110 jaar bestaat. Het merk produceert ergonomische en dynamische meubels. Denk hierbij aan kantoormeubelen zoals ergonomische stoelen en bureaustoelen en verschillende soorten bureaus en tafels. Daarnaast biedt WINI ook akoestische oplossingen aan voor optimale concentratie op kantoor.