HomeWINIWINEAWINI WINEA STARTUP 2.0 Zit sta bureau

WINI WINEA STARTUP 2.0 Zit sta bureau

Verkoop vanaf € 485,- 

Lease vanaf € 7,78 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 485,-
Lease per maand vanaf€ 7,78

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWINI
ModelWINEA STARTUP 2.0 Zit sta bureau
HerkomstDuitsland

Productomschrijving

WINEA STARTUP 2.0 is een innovatief zit-sta-bureausysteem. Dit bureau past zich moeiteloos aan aan verschillende werkstijlen en de individuele behoeften van uw medewerkers, of het nu gaat om een individuele werkplek of een teamwerkplek. Dankzij de elektrische hoogteverstelling kunnen gebruikers hun ideale ergonomische werkhouding bereiken, wat bijdraagt aan comfort en productiviteit. Kortom, het WINEA STARTUP 2.0 systeem is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een slimme en comfortabele werkplek.

Kenmerken van de WINEA STARTUP 2.0

  • Onderstel: Keuze uit standaard, design of trendy onderstel.
  • Afwerkingen: 20 kleuren en afwerkingen voor personalisatie.
  • Bediening: Elektrische hoogteverstelling van 65-130 cm met snelle aanpassing en diverse bedieningselementen. Sensor met bescherming tegen aanrijdingen voor veilig op- en neer bewegen.
  • Montage: Stevige verbindingsligger voor het monteren van kabelgoten en alle WINI-paneelsystemen. Montage zonder gereedschap is optioneel.

Over WINI

WINI heeft als meubelfabrikant meer dan 110 jaar ervaring in het vak en creëert dynamische, ergonomische meubels voor kantoren, inclusief bureaus, stoelen, tafels en akoestische oplossingen. Alle producten voldoen aan EU-richtlijnen, waardoor WINI synoniem staat voor ergonomie, design en kwaliteit.

Laat u adviseren!

Op zoek naar het perfecte meubilair voor uw interieur? Onze deskundige adviseurs helpen u graag vrijblijvend bij het vinden van de ideale oplossing met WINI WINEA STARTUP 2.0. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en een op maat gemaakte offerte via info@deprojectinrichter.com of bel 088-650 12 34.