Abstracta - Domo

Abstracta Domo bestaat uit diverse akoestische oplossingen, waaronder de Domo Wall Booth en Domo bureauschermen of akoestische wandpanelen. De Domo serie van Abstracta is ontworpen door Stefan Borselius, die eerder in 2006 al een succesvol design ontwierp voor Abstracta. De twee meubelen komen uit verschillende jaartallen, namelijk 2014 en 2017. Ondanks het verschil tussen de ontwerpen hebben zij een gelijke uitstraling en kunnen om deze reden goed gecombineerd worden.

Lees meer
 • Circular icon
  Domo productfoto
  Abstracta Domo Akoestische oplossingVanaf € 711,-
 • Circular icon
  Abstracta Domo Wall Booth geluidsabsorberende wandcabines
  Abstracta Domo Wall Booth geluidsabsorberende wandcabinesVanaf € 1.541,-

Meer over Abstracta Domo 

 • Ideaal voor in ruimtes waar de akoestiek verbetert kan worden en/of waar men overlast ervaart van geluiden. Door de meubelen uit de Domo serie kan uw kantoor, school of bijvoorbeeld bibliotheek voorzien worden van een perfecte akoestiek én daarnaast hebben de meubelen vaak nog een tweede functie, zoals bijvoorbeeld het bieden van privacy.  
 • De meubelen kunnen naar uw smaak aangepast worden. Er is een breed scala aan kleuren en stoffen beschikbaar waarmee de Domo producten kunnen worden bekleed. Zo is er altijd wel een meubel dat past bij uw ruimte.  
 • De Abstracta Domo akoestische oplossingen kunnen in vrijwel iedere ruimte worden geplaatst waar dit nodig is. In overleg met een expert van De Projectinrichter is er altijd wel een oplossing te vinden voor uw akoestische probleem.  

Informatie en contact 

Heeft u vragen over dit merk of over deze serie? Of misschien wel over iets anders met betrekking tot projectinrichting? Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op. Ook kunt u via onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hier proberen wij zo spoedig mogelijk op te reageren. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen bij één van onze showrooms. Onze experts helpen u graag verder met advies op maat. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.