Tecno Asymmetrical tafel

Verkoop vanaf € 7.459,- 

Lease vanaf € 119,72 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 7.459,-
Lease per maand vanaf€ 119,72

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkTecno
ModelAsymmetrical tafel
OntwerperPiero Lissoni
HerkomstItalië
AfmetingenTecno Asymmetrical afmetingen
Kleuren en materialenTecno Asymmetrical kleuren
OnderstelKolom, Overig
BladmateriaalHout, Laminaat
Materiaal onderstelHout
HoogteVast
Extra'sModulair

Productomschrijving

Piero Lissoni is de ontwerper van de Tecno Asymmetrical. De tafels kunnen gecombineerd worden tot grote werkplekken, vergadertafels of bureaus waar alles direct bij de hand te vinden is. De bureaus en vergadertafels zijn verkrijgbaar in een keuze van de combinaties en afmetingen.

De werkbladen van de Tecno Asymmetrical kunnen worden afgewerkt in mat of glanzend wit en donker grijs gelakt of in lichte, medium of donker eiken, grijs en donkerbruin. De vergadertafels kunnen worden gelakt in hoogglans wit en donker grijs of mat wit en donkergrijs.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen