HomeTecnoTecno Basic modulair opbergsysteem

Tecno Basic modulair opbergsysteem

Verkoop vanaf € 382,- 

Lease vanaf € 6,13 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 382,-
Lease per maand vanaf€ 6,13

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkTecno
ModelBasic
OntwerperPiero Lissoni
HerkomstItalië
AfmetingenTecno Basic afmetingen
Kleuren en materialenTecno Basic kleuren
SoortKantoorkast, Dressoir
Soort wandenLadeblok
DeurenGeen deur
MateriaalMetaal

Productomschrijving

De Basic modulaire storagesysteem is gemaakt in samenwerking met Centro Progetti Tecno om een natuurlijke uitbreiding en aanvulling op de bestaande officesystemen zoals de Nomos en Graphis van Tecno. De Tecno Basic is gemaakt in doosvormige plaatwerk en afgewerkt met epoxy poedercoating. Het systeem bestaat uit ladeblokken, ondersteuning van bureaus en kasten.

Kenmerken Tecno Basic

Het elegante design en sobere lijnen maken deze kasten en lades zeer veelzijdig en staan toe dat ze worden gebruikt in een breed scala van composities. De ladeblokken zijn er in verschillende varianten, zoals drie laden op wielen of poten.
Alle versies kunnen worden voorzien van handgrepen of met een duidelijke voorkant zonder handvatten. De modulaire units hebben een vaste basis afmeting van 80 x 45 cm, maar variëren in hoogte tussen 72 cm en 212,5 cm. Hierdoor is het mogelijk om allerlei voorwerpen op te bergen in deze kasten. Het assortiment omvat ook structurele elementen die kunnen worden gebruikt om werkbladen te ondersteunen.

Leverbare kleuren Tecno Basic opbergsystemen

Kleur is een ander belangrijk kenmerk van de Basic range. De ladeblokken zijn geschilderd in mat wit, lichtgrijs, donkergrijs, oker, oranje of kiwi groen terwijl de kasten en planken zijn afgewerkt in mat wit, lichtgrijs of donkergrijs.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen