Herman Miller - Atlas Office Landscape

De Herman Miller Atlas Office Landscape is een complete werkplek opgebouwd uit diverse onderdelen, zoals bureaus en kasten.

DesignerTim Wallace
Lees meer
 • Circular icon
  Herman Miller Atlas Office Landscape zit-sta werkplekken
  Herman Miller Atlas Office Landscape bureauVanaf € 626,-
 • Circular icon
  Herman Miller Atlas Office Landscape kast en ladeblok
  Herman Miller Atlas Office Landscape kastenVanaf € 378,-

Over Herman Miller Atlas Office Landscape bureaus en kasten

 • Met de Atlas Office Landscape bent u in 1 keer klaar wanneer u op zoek bent naar een complete werkplek.
 • De Herman Miller Atlas Office Landscape bureaus is een grote colelctie van verschillende bureaus, waaronder een enkel zit sta bureau, duo zit sta bureau of zelf een zit sta bureau voor 4 werkplekken. Dit modulaire systeem maakt dit allemaal mogelijk.
 • Bijbehorende opties zijn: akoestische schermen, te bevestigen aan het bureau tot elektrificatiemogelijkheden in het bureaublad.
 • Een bureau als werkplek is nog geen complete werkplek. De verschillende kasten uit de Herman Miller Atlas Office Landscape collectie maakt de werkplek echt af om diverse spullen op te bergen. Van een grote kast voor de hele afdeling tot een persoonlijk ladeblok onder het bureau.
 • Ontworpen door: Tim Wallace.

Over de ontwerper Tim Wallace

Nadat Tim zijn opleiding aan de Middlesex University en het Royal College of Art had afgerond, bouwde Tim een internationale reputatie op als een van de toonaangevende ontwerpers van kantoor- en gezondheidsmeubilair.
In 1996 richtte hij Tim Wallace Design op en sindsdien heeft hij een sterk internationaal klantenbestand ontwikkeld en een hele reeks succesvolle producten op zijn naam staan. Zijn ontwerpen worden overal ter wereld geproduceerd en omvatten bekroonde producten zoals AbakEnvironments voor Herman Miller.
Onderscheidingen: Best of NeoCon Gold Award, 2004 voor AbakEnvironments en de Design Guild Mark 2008 ook voor AbakEnvironments.

Over Herman Miller

De Projectinrichter is officiële dealer van Herman Miller kantoormeubelen. Herman Miller bureaustoelen bieden duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair.