Holland & Barrett

Inrichting met natuurtinten

Harry Buscher

Onze expert over projectstoffering

Holland & Barrett referentie

10 oktober 2016

Holland & Barrett heeft zijn huidige hoofdkantoor in Beverwijk verlaten en is verhuisd naar de Piet Heijnkade in Amsterdam. Holland & Barrett maakt gebruik van circa 1500 m² kantoorruimte. 
De verhuizing van het Klant Support Centrum (hoofdkantoor) naar Amsterdam is in lijn met de rebranding van De Tuinen naar Holland & Barrett. In mei 2003 werd De Tuinen onderdeel van het Britse Holland & Barrett, een dochteronderneming van het Amerikaanse NBTY.

Voor de inrichting is samengewerkt met New Purpose. Zij hebben het ontwerp gemaakt van het bedrijfsrestaurant en de werk- en overlegruimten.

Inrichting Holland & Barrett

Natuurtinten

De natuurlijke kleuren groen en bruintinten, die ook terugkomen in het logo, zijn doorgevoerd in de vloerbedekking van Desso en Forbo. Er is ruim 1100 m² vloerbedekking door ons team gelegd.

"Bij de inrichting is rekening gehouden met de natuurlijke kleuren die terugkomen in het logo van Holland & Barrett."

Inrichting Holland & Barrett

Duurzaam

Het bestaande meubilair uit Beverwijk is meegenomen en aangevuld met de kantoormeubelen van Satelliet, Lande en Felino die ook passen in deze stijl.

Bekijk hier meer foto's voor inspiratie

Bent u geïnspireerd?

Wij helpen u graag met een nieuwe kantoorinrichting. Van meubelkeuze, projectstoffering, levering en montage. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.