Lande Lockers

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLande
ModelLockers
HerkomstNederland
Kleuren en materialenKleuren Lande stalenkaart
SoortLocker
DeurenDraaideur
MateriaalHout

Productomschrijving

De Lande Lockers zijn naar eigen wens vorm te geven. De Lockers van Lande zijn er in verschillende formaten en afwerkingen. Met optioneel een postvak, garderobe of tafel.  

In kantoren waarbij de medewerkers bepalen waar ze willen werken, ook wel activiteit gerelateerd werken genoemd, zit niet iedereen meer op dezelfde werkplek. Persoonlijke ladeblokken die onder de vaste werkplek stonden zijn verdwenen en algemene opbergruimtes, zoals lockers, zijn hiervoor in de plaats gekomen. Veel informatie is digitaal beschikbaar en papieren documentatie is een beeld dat ook aan het verdwijnen is. Van een papier vol, naar papier vrij kantoor. Hierdoor heeft de werknemer enkel nog wat persoonlijke items op te bergen, denk aan een laptop, zonnebril en persoonlijke hygiëne. Dit kan in de Lande Lockers veilig opgeborgen worden doordat ze af te sluiten zijn op verschillende mogelijkheden. 

Verschillende afsluitmogelijkheden van de Lande Lockers 

  • Lockers met een elektronisch slot (Nedap LoXS). Door middel van het intoetsen van een persoonlijke code opent de eigen locker. 
  • Lockers met een cijferslot. 
  • Lockers met een sleutel. 

Verder zijn er vele opties mogelijk, zoals het plaatsen van ledverlichting. Een led licht geeft aan welke lockers vrij of bezet zijn. Andere opties zijn het plaatsen van een postvak van de medewerker of een garderobe, zodat de locker bij een entree geplaatst kan worden. Deze opties worden voor u op maat gemaakt door de interieurbouwers van Lande. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Lande Lockers.