ROFA M+ Room

Verkoop vanaf € 4.893,- 

Lease vanaf € 78,53 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 4.893,-
Lease per maand vanaf€ 78,53

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkROFA
ModelM+ Room
HerkomstNederland

Productomschrijving

De ROFA Modu+ Room is een akoestische ruimte, speciaal ontworpen voor bellen en vergaderen. Vervaardigd van duurzaam gecertificeerd hout en gerecycled akoestisch materiaal. De klasse A akoestische wandelementen reduceren geluid met 34 dB aan beide zijden, waardoor concentratie bevorderd wordt.

Bovendien integreert de Modu+ Room naadloos met andere Moduplus-elementen zoals de Modu+ Sofa en Modu+ Wall, zodat u uw ruimte naar wens kunt inrichten.

Kenmerken van de ROFA Modu+ Room

  • Breedte: 120-300 cm.
  • Hoogte: 230 cm.
  • Diepte: 100-510 cm.
  • Te combineren met Modu+ Sofa en Modu+ Wall.

Over ROFA

ROFA is vooraanstaand internationaal bedrijf op het gebied van duurzame industriële meubelstoffering. Innovatie en duurzaamheid zijn kernwaarden voor ROFA, met een focus op het minimaliseren van de CO2-voetafdruk en volledige energieneutraliteit.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de ROFA Modu+ Room of andere elementen uit de Moduplus collectie, staan we voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies, verdere details of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.