Normann Copenhagen Ikono Hanglamp

Verkoop vanaf € 154,- 

Lease vanaf € 2,47 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 154,-
Lease per maand vanaf€ 2,47

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNormann Copenhagen
ModelIkono
OntwerperSimon Legald
HerkomstDenemarken
SoortHanglamp

Productomschrijving

De Ikono van Normann Copenhagen is een mooie hanglamp met een pure en eenvoudige uitstraling. De lamp heeft een kegelvormige glazen cilinder en twee gekleurde stalen platen in bijpassende kleuren die op het glas rusten. Samen vormen deze de functie zoals het hoort bij een klassieke hanglamp. Het licht wordt geleid door de bovenkant terwijl de onderkant voor anti-verblinding zorgt.

Deense traditie

Normann Copenhagen Ikono is gebaseerd op de Deense verlichting traditie, maar de ontwerper Simon Legald heeft het ontwerp gestript tot zijn essentie en onnodige onderdelen en schroeven weggehaald.

Ikono is beschikbaar in vier kleuren en twee verschillende maten. Het is goed geschikt voor diverse kantoorruimtes, zoals in de wachtkamer of boven de kantinetafel in het bedrijfsrestaurant.

Kleuren en afmetingen Normann Copenhagen Ikono

De hanglamp is leverbaar in de kleuren groen, mint, rood en wit. De Ikono is gemaakt van glas en staal en is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen:
Ikono klein: hoogte: 17 cm x diameter 20 cm
Ikono groot: hoogte: 30 cm x diameter 45 cm

Ontwerper Simon Legald

Deze hanglampen zijn ontworpen door Simon Legald die voor Normann Copenhagen ook andere kantoormeubilair heeft ontworpen. In 2012 studeerde hij af aan The Royal Danish Academy of Fine Arts.

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is een Deens designbedrijf met de missie om originele, gewaagde en opvallende producten te creëren met een eenvoudig en eigentijds design dat de tand des tijds doorstaat. De collectie bestaat uit een breed en steeds groeiende reeks veelzijdige kantoormeubelen.