HomeNormann CopenhagenNormann Copenhagen Norm 69 hanglamp

Normann Copenhagen Norm 69 hanglamp

Verkoop vanaf € 76,- 

Lease vanaf € 1,22 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 76,-
Lease per maand vanaf€ 1,22

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNormann Copenhagen
ModelNorm 69
OntwerperSimon Karkov
HerkomstDenemarken
SoortHanglamp

Productomschrijving

In 1969 ontwierp Simon Karkov zijn visionaire, futuristische hanglamp, die bestaat uit 69 delen. Maar voor vele jaren de lamp was blijven liggen in een loft, waar het onontdekt bleef. Toen in 2001 een bekende van Simon Karkov een vruchtbare samenwerking zag tussen het team achter het start-up bedrijf Normann Copenhagen en Simon Karkov. Toen werd dit, nu klassieke ontwerp, weer boven water gehaald.

Robuuste lamp

Het is belangrijk dat het materiaal flexibel eis. De Norm 69 heeft een lange geschiedenis van de ontwikkeling achter de rug, waarin diverse materialen en productiemethoden zijn getest, herzien en opnieuw zijn getest.
Het resultaat is een sterke, robuuste en flexibele hanglamp die volledig gebruik maakt van het lichteffect zonder dat deze verblindt. De lamp kan hoge temperatuurschommelingen weerstaan en kan in elkaar gezet worden zonder gereedschap of lijm.

Prijswinnend ontwerp

In 2002 ontving de Normann Copenhagen Norm 69 de Formland Design Award op de Formland beurs in Herning en in 2003 werd de Norm 69 uitgeroepen tot beste product op de IMM internationale meubelbeurs in Keulen, Duitsland.

Afmetingen

De Normann Copenhagen Norm 69 hanglamp is leverbaar in 4 formaten:
Kleine Norm 69: diameter 42 cm
Grote Norm 69: diameter 51 cm
X-Large Norm 69: diameter 60 cm
XX-Large Norm 69: diameter 78 cm

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is een Deens designbedrijf met de missie om originele, gewaagde en opvallende producten te creëren met een eenvoudig en eigentijds design dat de tand des tijds doorstaat. De collectie bestaat uit een breed en steeds groeiende reeks veelzijdige kantoormeubelen.