Thonet - S5000

De modulaire Thonet S5000 collectie beschikt over een samen te stellen bank en loungefauteuil. Met losse componenten kan een eigen zitmeubel worden samengesteld. Hierdoor zijn ze eenvoudig aan te passen aan elke behoefte, ruimte, of wens. Is dat niet fijn?

DesignerJames Irvine
Lees meer
 • Thonet S5000 bank productfoto
  Thonet S5000 BankVanaf € 4.785,-
 • S5000 fauteuil
  Thonet S5000 FauteuilVanaf € 3.940,-

Creëer uw eigen zithoek met de Thonet S5000 collectie

De zitmeubelen uit de Thonet S5000 collectie zijn modulair en daardoor erg veelzijdig, omdat er een groot aantal meubelstukken mee kan worden geconstrueerd. Zo kunt u kiezen voor hoge of lage rugleuningen en eventueel scheidingspanelen toevoegen voor optimale akoestiek in de zithoek. Daarbij zijn er tafels en elektrificatievoorzieningen toe te voegen. Hierdoor is deze collectie ideaal om kantoor- en werkruimtes mee in te richten. Ook is er keuze uit diverse kleuren en stoffen, waardoor u de zithoek zelf kan aanpassen aan uw wensen en behoeftes voor de betreffende ruimte.

Eigenschappen van Thonet S5000

 • De Thonet S5000 collectie bestaat uit een modulair banksysteem en een loungestoel.
 • Ideaal voor het inrichten van kantoor- en werkruimtes.
 • Stel uw eigen zitmeubel samen die aan al uw behoeftes voldoet.
 • Voor de Thonet S5000 collectie zijn er verschillende personalisatiemogelijkheden.
 • Kies een hoge of lage rugleuning.
 • Voeg optioneel armleuningen, scheidingswanden, tafels of elektrificatievoorzieningen toe.
 • De bank is leverbaar in verschillende maten, afhankelijk van het aantal gewenste zitplaatsen.
 • De zitmeubelen uit de Thonet S5000 collectie zijn leverbaar in diverse kleuren en stoffen.
 • Ontwerper van de Thonet S5000 collectie: James Irvine.

Varianten van Thonet S5000

 • Thonet S5000 Bank.
 • Thonet S5000 Fauteuil.

Over Thonet

Thonet is opgericht in 1816 door Michael Thonet en is sindsdien specialist op het gebied van meubelontwikkeling voor diverse ruimtes. Het bedrijf heeft een lange voorgeschiedenis en gebruikt de opgebouwde kennis om meubels te produceren met het oog op de toekomst. Zo heeft Thonet een overkoepelende tijdloze stijl en wordt er gefocust op de duurzaamheid van de meubels zelf. Naast de onderneming, hebben de meubelstukken van Thonet ook individueel een lange voorgeschiedenis; aan ieder meubel gaat namelijk een bedachtzaam concept vooraf. De tijdloze stijl van Thonet komt ook terug in hun S5000 collectie. 

Onze diensten

De Projectinrichter staat graag klaar om u te helpen bij allerlei vraagstukken omtrent uw interieur. Zo geven wij bijvoorbeeld kleur- en ergonomieadvies om een optimale en multifunctionele zithoek samen te stellen. Daarbij krijgt u bij ons de mogelijkheid om zitmeubelen gedurende een proefperiode uit te proberen, voordat u ze definitief aanschaft. Onze experts ontfermen zich over het transport en de montages van al uw meubels. Is dat niet fijn?

Interesse?

Heeft u interesse in de Thonet S5000 collectie of de diensten van De Projectinrichter? Neem dan contact met ons op via 088 - 650 1234 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie of een gratis offerte tegen de projectprijzen van het Thonet S5000 assortiment.