HomeWINIWINEAWINI WINEA MAXX LOCKERS

WINI WINEA MAXX LOCKERS

Verkoop vanaf € 511,- 

Lease vanaf € 8,20 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 511,-
Lease per maand vanaf€ 8,20

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWINI
ModelWINEA MAXX LOCKERS
HerkomstDuitsland

Productomschrijving

De WINEA MAXX lockers zijn functionele opbergkasten en zijn onderdeel van het WINEA MAXX modulaire kastsysteem. De kasten zijn zorgvuldig vormgeven en zijn geschikt voor verschillende werkruimtes met maximale opbergmogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het creëren van scheidingswanden in kantoorruimtes of het gebruik als hoge wandkast om uw spullen veilig op te bergen.

Kenmerken van de WINEA MAXX lockers

  • Afmetingen: Basiskast van 1 tot 6 ordnerhoogte, Diepte duo 162,5/182,5/170,5/190,5 cm, Opzetkast van 1 tot 3 ordnerhoogte. Breedte 40/60/80/100/120/140/160/180 en diverse andere maatvoeringen bij vrije vormtafels. Breedte duo 60/180 cm. Dit meubel is verrijgbaar in verschillende combinaties.
  • Blad: Topblad/afdekblad is inclusief en maaktonderdeel uit van de totale constructie.
  • Onderstel: Stalen sokkel 4,5 cm hoog. Ook leverbaar met poten.
  • Opbergvarianten: regaalkast/ regaal met versprongen middendeel, schuifdeurkast, roldeurkast, hangmappenkast, ladenkast, combikast, apothekerskast, caddy, zitelement, ladeblok garderobekast en lockers.
  • Opties: schuifbaar blad, functierail, frontpaneel, elektrificering, CPU- houder, kabelkanaal, cable grips, akoestische wanden en monitorarm.

Over WINI

WINI is een Duitse industriële meubelmerk met meer dan 110 jaar ervaring en staat bekend om zijn ergonomische meubels, modern design en producten van hoge kwaliteit.