HomeIn-ZeeIn-Zee Sliced verlichting

In-Zee Sliced verlichting

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelSliced verlichting
HerkomstNederland

Productomschrijving

Ontdek de innovatieve akoestische lamp Sliced van In-Zee, een meesterwerk dat is ontworpen om de mogelijkheden van materiaal zoals PET Felt te verkennen. Door zorgvuldig te snijden en te buigen, wordt PET Felt buigzaam en flexibel, waardoor een unieke en organische vorm ontstaat. De gesneden lagen PET Felt worden als een elegante schelp over de armatuur gedrapeerd, waardoor een boeiende combinatie van direct en indirect licht ontstaat.

Een uniek karakter 

Met zijn unieke ontwerp biedt de Sliced lamp een intrigerend samenspel tussen licht en schaduw, waarbij zowel de buiten- als de binnenkant van de lamp hun eigen karakter onthullen. De constructie vormt een integraal onderdeel van het ontwerp, waardoor een harmonieuze eenheid ontstaat.

De Sliced lamp is verkrijgbaar in twee verschillende opties: de Sliced E27, exclusief lichtbron (of met de energiezuinige LED Globe 125 6W voor optimale prestaties). En de Sliced LED met een vermogen van 17W en een indrukwekkende lichtopbrengst van 1850 Lumen bij 109 Lumen per Watt.

Maak een statement in uw werkruimte

Met afmetingen van 80x80x32,5cm is de Sliced lamp een statement die elke ruimte transformeert. Bovendien draagt de akoestische waarde (aw) van 0,45 bij aan een aangename geluidsbeleving in uw omgeving.

Kies uit een scala van meer dan 40 kleuren om de Sliced lamp perfect aan te laten sluiten bij uw persoonlijke stijl en interieurvoorkeuren. Breng licht, stijl en akoestisch comfort samen met de Sliced lamp van In-Zee.

Over deprojectinrichter

Stap (online) binnen bij deprojectinrichter, waar praktisch vernuft en esthetische pracht hand in hand gaan. Ons team van gepassioneerde experts staat klaar om u door onze uitgebreide collectie te loodsen. Wij hebben alles in huis om uw werkomgeving te verrijken.

Wist u dat deprojectinrichter een rijke geschiedenis heeft van meer dan tien jaar in het bepalen van de standaard voor projectinrichting? Met een schat aan ervaring en een diepgewortelde liefde voor design, streven we er altijd naar om uw visie tot leven te brengen met ongeëvenaarde precisie. Bovendien ontzorgen wij u volledig: van advies tot aan montage en van transport tot aan eventuele reparaties. Wij zijn er voor u! Laat ons uw ruimte omtoveren tot een bruisend centrum van productiviteit en creativiteit, waar elke hoek een verhaal vertelt en uw visie werkelijkheid wordt.

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast geworden over de In-Zee Sliced? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com