HomeIn-ZeeIn-Zee Line verlichting

In-Zee Line verlichting

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelLine verlichting
HerkomstNederland

Productomschrijving

De veelzijdige Line lamp van In-Zee is een technisch armatuur dat perfect is voor het verlichten van kantoren en openbare ruimtes. Met zijn strakke design en akoestische PET Felt constructie, biedt de Line lamp een combinatie van functionaliteit en stijl die uw werkruimte naar een hoger niveau tilt.

Creëer de perfecte sfeer

U heeft de keuze uit twee verschillende lichtkleuren: 3000K warm licht of 4000K neutraal werklicht, zodat u de perfecte sfeer kunt creëren die past bij uw behoeften. De Line lamp is verkrijgbaar in diverse lengtes en hoogtes, waardoor het ideaal is voor zowel individueel gebruik boven een werkblad als voor grotere installaties in combinatie met akoestische modellen. 

Maak een designstatement

Met de Line kunt u een echt designstatement maken aan het plafond. Kies voor de enkele Line light met een vermogen van 34W en 2070 Lumen, of ga voor de dubbele Line light met een vermogen van 68W en 4140 Lumen, afhankelijk van uw verlichtingsbehoeften.

Breng uw ruimte tot leven met de Line lamp van In-Zee, verkrijgbaar in meer dan 35 kleuren om perfect aan te sluiten bij uw persoonlijke smaak en stijl. Ervaar de perfecte combinatie van verlichting en akoestiek met de Line lamp, waarbij de aw-waarde van 0,45 zorgt voor een aangename geluidsabsorptie.

Varianten Line

  • Line light single
  • Line light double

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter komen functionaliteit en elegantie harmonieus samen, zowel online als in onze fysieke showrooms. Ons team van toegewijde experts staat klaar om u te begeleiden door onze uitgebreide collectie hoogwaardige kantoormeubelen. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw werkruimte naar wens in te richten.

Wist u dat deprojectinrichter een geschiedenis heeft die teruggaat tot meer dan tien jaar in het bepalen van de standaard voor projectinrichting? Laat ons u helpen om uw ruimte te transformeren tot een inspirerende omgeving waar functionaliteit en esthetiek samensmelten. Bovendien nemen we alle zorgen uit handen, van het eerste adviesgesprek tot aan de zorgvuldige montage en eventuele toekomstige reparaties. Bij deprojectinrichter staan we klaar om u te ondersteunen!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast geworden over de In-Zee Line lamp? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com