HomeIn-ZeeIn-Zee Barrel verlichting

In-Zee Barrel verlichting

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelBarrel verlichting
HerkomstNederland

Productomschrijving

Ontdek de Barrel hanglamp van In-Zee, een cilindervormige verlichting die zowel visueel als functioneel uw ruimte verrijkt. De Barrel lamp is verkrijgbaar in twee maten - hoog en laag - en onderscheidt zich door het gebruik van twee kleuren en het strakke verticale lijnenspel aan de buitenkant. De ingenieuze constructie aan de binnenkant maakt eveneens deel uit van het unieke ontwerp.

Specificaties en afmetingen

  • Barrel low: 36 W, 3280 Lm, 91 lm/W
  • Barrel high: 17 W, 1850 Lm, 109 lm/W
  • Materiaal: Dubbele kleur PET Felt
  • U heeft keuze uit meer dan 35 kleuren voor zowel de binnen- als buitenkant
  • Afmetingen Barrel low: 70x70x30 cm
  • Afmetingen Barrel high: 40x40x58 cm
  • Akoestiek (aw): 0,45

Sfeervol én functioneel

Met zijn hoogwaardige LED-paneel biedt de Barrel lamp zowel sfeervolle als functionele verlichting, perfect voor uiteenlopende toepassingen. De imposante vorm en het volume van de Barrel maken het bovendien een uiterst effectieve geluidsabsorber, wat bijdraagt aan een betere akoestiek in uw ruimte.

Kies voor de Barrel hanglamp van In-Zee en voeg een verfijnde, akoestische oplossing toe aan uw kantoorinterieur. Laat uw ruimte stralen met de veelzijdigheid en elegantie van deze lamp, perfect voor zowel sfeervolle als productieve werkverlichting.

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter ontdekt u een veelzijdige collectie kantoormeubelen van topmerken, waardoor uw keuze onbeperkt is. Of u nu op zoek bent naar een specifiek design of praktische functionaliteit, wij bieden alles wat nodig is om uw werkplek optimaal in te richten. Ons enthousiaste team van specialisten staat klaar om u door onze uitgebreide selectie te begeleiden en uw werkruimte om te toveren tot een stijlvolle en productieve omgeving.

Met meer dan 10 jaar ervaring is deprojectinrichter een pionier in projectinrichting. Dankzij onze passie voor design en uitgebreide kennis, brengen wij uw visie met de grootste precisie tot leven. Wij nemen al uw zorgen uit handen, van professioneel advies en creatieve oplossingen tot vakkundige montage en eventuele reparaties. Bij deprojectinrichter staat uw tevredenheid altijd voorop. Wij transformeren uw kantoorruimtes met veel plezier!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Barrel verlichting? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com