HomeIn-ZeeIn-Zee Halo verlichting

In-Zee Halo verlichting

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelHalo verlichting
HerkomstNederland

Productomschrijving

Maak kennis met de Halo verlichting van In-Zee, een innovatief ontwerp dat zowel esthetisch als functioneel uw ruimte verlicht. De Halo light is vervaardigd uit losse PET Felt lamellen die dwars in elkaar worden gestoken, waardoor een stevige donutvorm ontstaat die op zijn plaats blijft zonder verlijming of externe verbindingen. Deze duurzame constructie, gecombineerd met de grote vilten oppervlakken, is uiterst effectief in het verminderen van galm in uw werkruimte.

Specificaties en afmetingen

  • Halo 700: 17 W, 1850 Lm, 109 lm/W, CCT: standaard 3000 K (2700 K of 4000 K op aanvraag), dimbaar via fase-afsnijding (Dali op aanvraag).
  • Halo 1000: 36 W, 3280 Lm, 91 lm/W, CCT: standaard 3000 K (2700 K of 4000 K op aanvraag), dimbaar via fase-afsnijding (Dali op aanvraag).
  • Halo 1400: 64 W, 6870 Lm, 107 lm/W, CCT: standaard 3000 K (4000 K op aanvraag), dimbaar via Dali.
     
  • Halo 700: 700 x 700 x 250 mm
  • Halo 1000: 1000 x 1000 x 300 mm
  • Halo 1400: 1400 x 1400 x 400 mm

Functioneel en esthetisch

De Halo is uitgerust met een geïntegreerd LED-paneel met hoge lichtintensiteit, dat van bovenaf in de Halo schijnt. Een diffuser aan de onderzijde verspreidt dit licht breeduit naar beneden, terwijl een deel van het licht blijft hangen tussen het LED-paneel en de diffuser, wat zorgt voor een prachtige verlichte wafelstructuur.

Aangenaam licht en geluid

Met een akoestische waarde (aw) van 0,45 draagt de Halo niet alleen bij aan een betere verlichting maar ook aan een verbeterde akoestiek in uw ruimte. Kies voor de Halo verlichting van In-Zee en creëer een stijlvolle en functionele omgeving, waarbij u kunt profiteren van een duurzaam en innovatief ontwerp dat zowel uw ogen als uw oren ten goede komt. Beschikbaar in verschillende formaten en kleurtemperaturen, past de Halo perfect bij uw specifieke wensen en kantoorinterieur.

Over deprojectinrichter

Welkom bij deprojectinrichter, waar functionaliteit en elegantie naadloos in elkaar overvloeien. Ons team van toegewijde experts staat klaar om u te begeleiden door onze uitgebreide collectie van hoogwaardige kantoormeubelen. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw werkruimte te verfraaien.

Wist u dat deprojectinrichter al meer dan tien jaar de standaard zet in projectinrichting? Met een schat aan ervaring en een diepgewortelde passie voor design, streven we er altijd naar om uw visie met precisie tot leven te brengen. Bovendien nemen wij alle zorgen uit handen, van het eerste adviesgesprek tot aan de zorgvuldige montage en eventuele toekomstige reparaties. Bij deprojectinrichter staan we voor u klaar!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast geworden over In-Zee Halo verlichting? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com