HomeIn-ZeeIn-Zee Podge verlichting

In-Zee Podge verlichting

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelPodge verlichting
HerkomstNederland

Productomschrijving

Ontdek de Podge lamp van In-Zee, een unieke PET Felt creatie die zowel visueel als akoestisch een creatieve sfeer toevoegt aan uw werkomgeving. Bij In-Zee begrijpt men dat de vorm van een lamp net zo belangrijk is als het licht dat hij verspreidt. Daarom heeft het merk de Podge ontworpen als een waardevolle toevoeging voor elke werkruimte. Van de entree tot de vergaderzaal en van de werkvloer tot het bedrijfsrestaurant.

Functioneel en esthetisch

Met afmetingen van 73x73x30cm past de Podge lamp moeiteloos in verschillende werkruimtes en draagt het bij aan een aangename akoestiek met een aw-waarde van 0,45. Laat de Podge lamp van In-Zee een inspirerende ambiance creëren in uw werkruimte en geniet van de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Aangenaam licht en geluid

Met zijn veelzijdige ontwerp en verkrijgbaar in meer dan 35 kleuren, kunt u de Podge perfect afstemmen op uw persoonlijke stijl en interieurvoorkeuren. De Podge wordt geleverd zonder lichtbron, maar men adviseert de energiezuinige LED Globe 95 4W voor optimale prestaties en een aangename verlichting.

Over deprojectinrichter

Stap (virtueel of fysiek) binnen bij deprojectinrichter, waar functionaliteit en elegantie naadloos samenkomen. Ons team van toegewijde experts staat klaar om u te begeleiden door onze uitgebreide verzameling van hoogwaardige kantoormeubelen. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle vergadertafels, ergonomische bureaustoelen of een eigentijdse uitstraling voor uw receptieruimte - wij hebben alles wat u nodig heeft om uw werkruimte te verfraaien.

Wist u dat deprojectinrichter een lange geschiedenis heeft van meer dan tien jaar in het bepalen van de norm voor projectinrichting? Met een overvloed aan ervaring en een diepgewortelde liefde voor design, streven we er altijd naar om uw visie met precisie tot leven te brengen. Bovendien nemen wij alle zorgen uit handen, van het eerste adviesgesprek tot aan de nauwkeurige montage en eventuele toekomstige reparaties. Bij deprojectinrichter staan we voor u klaar!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast geworden over de In-Zee Podge lamp? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com