HomeIn-ZeeIn-Zee Cage verlichting

In-Zee Cage verlichting

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelCage verlichting
HerkomstNederland

Productomschrijving

Maak kennis met de ovale PET Felt lamp Cage van In-Zee, een innovatieve verlichting die uw werkruimte niet alleen verlicht, maar ook verrijkt met stijl en akoestische voordelen. De unieke vorm van Cage zorgt voor een aangename en productieve sfeer, ideaal voor elke omgeving, van entrees en vergaderzalen tot werkvloeren en bedrijfsrestaurants. Door zijn langwerpige vorm is Cage perfect geschikt om boven lange tafels en werkplekken te hangen, waardoor uw ruimte optimaal benut wordt.

Specificaties en afmetingen

  • Lichtbron: 2x E27 – 220-240V 
  • Let op: lichtbron is niet inbegrepen (advies: LED Globe 125 10W)
  • Materiaal: enkele kleur PET Felt
  • Afmetingen: 150x60x40cm
  • Akoestiek (aw): 0,45
  • Verkrijgbaar in meer dan 35 kleuren

Functioneel en stijlvol ontwerp

Bij In-Zee ontwerpen we lampenkappen die een toegevoegde waarde bieden aan elke ruimte. De Cage lamp combineert visueel aantrekkelijk design met akoestische efficiëntie, waardoor uw werkruimte zowel functioneel als stijlvol wordt. Laat u inspireren door de veelzijdigheid en het moderne design van Cage en creëer een omgeving die zowel uitnodigend als professioneel is. Kies voor Cage en transformeer uw werkplek in een oase van licht en rust.

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter vindt u een uitgebreide collectie kantoormeubelen van de beste merken, waardoor uw keuze vrijwel onbeperkt is. Of u nu een specifiek design of praktische functionaliteit zoekt, wij hebben alles wat nodig is om uw werkplek optimaal in te richten. Ons enthousiaste team van experts staat klaar om u door onze uitgebreide selectie te leiden en u te helpen uw werkruimte om te toveren tot een productieve en stijlvolle omgeving.

Met meer dan 10 jaar ervaring is deprojectinrichter een voorloper in projectinrichting. Onze passie voor design en onze uitgebreide kennis zorgen ervoor dat wij uw visie met de grootste nauwkeurigheid realiseren. Wij nemen al uw zorgen uit handen: van professioneel advies en innovatieve oplossingen tot vakkundige montage en eventuele reparaties. Bij deprojectinrichter staat uw tevredenheid voorop. Vertrouw op ons om uw verwachtingen te overtreffen en uw werkruimte(s) te transformeren.

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Cage verlichting? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com