HomeIn-ZeeIn-Zee Edge verlichting

In-Zee Edge verlichting

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelEdge verlichting
HerkomstNederland

Productomschrijving

Maak kennis met de Edge verlichting van In-Zee, een innovatieve en multifunctionele oplossing voor boven uw werkplek. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een vergaderzaal of een keukenblad in de kantine, de Edge biedt zowel verlichting als een handige stroomvoorziening. Daarnaast fungeert Edge, zonder techniek, als een uitstekende akoestische oplossing.

Specificaties en afmetingen

  • Edge Plug: Voorzien van een contrastekker en een 3-aderig snoer.
  • Edge Spot: Uitgerust met een GU10 MR11 fitting, inclusief spot bij levering (maximaal 3,5W).

Alle modellen zijn 100 x 100 x 400 mm. De akoestiek is aw = 0,45.

Duurzaam en efficiënt ontwerp

De Edge lamp is ontstaan vanuit de inzet om restmateriaal optimaal te benutten. Het gebruikte PET Felt, vervaardigd uit post-consumer gerecycled PET, waaronder gerecyclede PET-flessen, vormt de basis van dit duurzame product. In de productie blijven reststromen over, en het is vanuit deze reststromen dat er producten zoals Edge ontwikkeld worden, met een focus op duurzaamheid en efficiëntie.

Een complete oplossing

Kies voor de Edge verlichting van In-Zee en combineer functionaliteit met duurzaamheid. Met zijn geïntegreerde stopcontact en hoogwaardige verlichting biedt Edge een complete oplossing voor uw werkplek, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een verbeterde akoestiek. Ervaar de perfecte balans tussen licht, kracht en geluidsabsorptie met de Edge verlichting.

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter combineren we functionaliteit en elegantie moeiteloos met elkaar. Ons team van toegewijde specialisten staat klaar om u door onze uitgebreide collectie van hoogwaardige kantoormeubelen te leiden. Of u nu zoekt naar een stijlvolle vergadertafel, een ergonomische bureaustoel, of een eigentijdse look voor uw receptieruimte… Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw werkplek te transformeren.

Wist u dat deprojectinrichter al meer dan tien jaar voorop loopt in projectinrichting? Met een rijke ervaring en een diepgewortelde liefde voor design, zetten we ons altijd in om uw visie met uiterste precisie te realiseren. Daarnaast nemen wij alle zorgen uit handen, van het eerste adviesgesprek tot de zorgvuldige montage en eventuele toekomstige reparaties!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast geworden over In-Zee Edge verlichting? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com