HomeIn-ZeeIn-Zee Toad verlichting

In-Zee Toad verlichting

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelToad verlichting
HerkomstNederland

Productomschrijving

In-Zee streeft naar de perfecte balans tussen functionaliteit, akoestiek en esthetiek. De Toad Lamp past daar perfect bij. Het is een meesterwerk dat uw werkruimte zal transformeren dankzij de juiste belichting.

Stelt u zich eens voor: een zachte gloed die de werkomgeving vult, uitstralend vanuit een bolvormige kap geïnspireerd op de ronde vormen van de natuur. Dat is precies wat de Toad Lamp te bieden heeft. Met een hoogwaardig LED-paneel aan de binnenkant, verspreidt deze lamp een diffuus licht. Daardoor ontstaat er keer op keer een warme en uitnodigende sfeer waarbij u zich meteen op uw gemak voelt.

Akoestische efficiëntie

Maar de Toad is niet zomaar een lamp; het is een prachtig werk van functionaliteit. Dankzij de unieke vorm en de binnenkant met organisch gevormde lamellen biedt de Toad een uitstekende akoestische efficiëntie. Dit betekent dat niet alleen uw ruimte wordt verlicht, maar ook dat geluiden worden geabsorbeerd en uw omgeving wordt verzacht voor een betere akoestische ervaring.

Met verschillende kleuren voor de binnen- en buitenkant om uit te kiezen, kunt u de Toad aanpassen aan uw persoonlijke stijl en behoeften. En ongeacht welke optie u kiest, u kunt erop vertrouwen dat het hoogwaardige LED-paneel een gelijkmatig licht zal verspreiden. Hij is beschikbaar in diverse kleurtemperaturen en dimopties om aan al uw verlichtingswensen te voldoen.

Afmetingen Toad

  • Toad 750: 75x75x22cm
  • Toad 1000: 100x100x24,5cm
  • Toad 1500: 150x150x35,5cm
  • Toad 1750 long: 175x57,5x22cm

Over deprojectinrichter

Welkom bij deprojectinrichter, waar praktische meubelen en esthetiek samensmelten tot een perfecte harmonie. Ons gepassioneerde team staat klaar om u door ons uitgebreide assortiment te leiden. Of u nu op zoek bent naar comfortabele bureaustoelen, gezellige barkrukken of verfijnde vergadertafels en accessoires, wij hebben alles wat u nodig heeft.

Wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor het realiseren van uw project, altijd strevend naar perfectie in elk detail. Laat ons bij deprojectinrichter uw visie werkelijkheid maken en uw werkomgeving transformeren tot een bruisend centrum van productiviteit en creativiteit.

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast geworden over de In-Zee Toad Lamp? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com