Artifort - 416

De Artifort 416 is een serie bestaande uit een bank en fauteuil. Deze design klassieker is al in de jaren ‘60 van de vorige eeuw op de markt gebracht door Artifort. Nu is hij terug en brengt Artifort met trots dit modernistische meesterwerk met al haar mogelijkheden opnieuw uit, uiteraard volgens de maatstaven van deze tijd. 
De iconische bank en fauteuil zijn echte eyecatchers in lounge of lobby. 

DesignerKho Liang Ie
Lees meer
 • Artifort F416 fauteuil
  Artifort 416 fauteuilVanaf € 2.060,-
 • Artifort C416 zitbank
  Artifort 416 bankVanaf € 4.759,-

Over de Artifort 416 Series 

 • De 416 serie bestaat uit een fauteuil, een zitbank voor 3 of 4 personen. 
 • De 416 fauteuil en bank staat prachtig in open ruimtes, en is ook bijzonder praktisch in smalle ruimtes vanwege zijn compacte oppervlaktebeslag. 
 • Het strakke en compacte ontwerp is bijzonder vanuit elk aanzicht. 
 • De afwerking van het frame is nu ook mogelijk in een volledig gecoat metalen frame in één van de Artifort poedercoat kleuren, afgewerkt met eikenhouten latten in een standaard olieafwerking. 
 • Ontworpen door: Kho Liang Ie. 

Het minimalistische frame van de Artifort 416 serie bestaat uit een zorgvuldige balans tussen geborstelde RVS en zwart gecoate metalen onderdelen, afgewerkt met houten latten van Santos palissander. Het gecapitonneerde zitkussen zorgt voor maximaal zitcomfort. 

Door de originele materialen opnieuw onder de loep te nemen, biedt Artifort nu ook de mogelijkheid om dit sublieme design icoon een eigentijdse touch te geven, zonder zijn unieke elegantie en stijl te verliezen. Daarom is deze iconische serie geüpdatet naar de ergonomie van vandaag en uitgebreid met een 4-zitsbank en moderne afwerkingsmogelijkheden. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Artifort 416.