Satelliet - Cantine

De Satelliet Cantine collectie bestaat uit een stoel en barkruk met een minimalistisch design. De zitschalen van de Cantine zitmeubelen zijn gemaakt van leer, waardoor ze goed in industriële interieurs passen. Allebei de Cantine collectiemeubelen zijn leverbaar in diverse soorten leer en voor de stoel is keuze uit verschillende onderstellen. Het Satelliet Cantine assortiment is ideaal voor het inrichten van bijvoorbeeld horeca- en wachtruimtes.  

Lees meer
 • Satelliet Cantine productfoto
  Satelliet Cantine StoelVanaf € 275,-
 • Satelliet Cantine barkruk
  Satelliet Cantine BarkrukVanaf € 353,-

Over Satelliet 

Satelliet is een Nederlands meubelontwikkelaar die zich focust op de hospitality markt. Ze creëren diverse meubelcollecties die geschikt zijn voor uiteenlopende horecagelegenheden; zowel binnen als buiten. Daarbij focussen ze op originaliteit, kwaliteit en een duurzaam ontwikkelingsproces. Ook zijn er vaak diverse aanpassingsmogelijkheden voor hun meubels, zodat het assortiment voldoet aan individuele behoeftes en wensen. Dit is ook terug te zien in de Satelliet Cantine collectie. 

Eigenschappen van Satelliet Cantine 

 • De Satelliet Cantine collectie bestaat uit een stoel en barkruk met een minimalistische uitstraling.  

 • Vanwege de leren stoffering zijn de Satelliet Cantine collectiemeubelen geschikt voor toepassing in industriële interieurs. 

 • Het Cantine assortiment van Satelliet is ideaal voor het inrichten van onder andere horeca- en wachtruimtes.  

 • De Satelliet Cantine barkruk en stoel hebben een lage rugleuning.  

 • De Satelliet Cantine stoel is leverbaar met een kruispoot of 4-pootsonderstel.  

 • De Satelliet Cantine barkruk is standaard voorzien van een voetensteun.  

 • Keuze uit diverse leren stoffen voor allebei de Cantine zitmeubelen. 

Varianten van Satelliet Cantine 

 • Satelliet Cantine barkruk 

 • Satelliet Cantine stoel 

Services van De Projectinrichter 

Deprojectinrichter biedt een helpende hand bij het onderhouden en samenstellen van uw projectinterieur. Kom bij ons proefstoelen tijdelijk uitproberen voordat u besluit of u ze permanent aanschaft of laat deprojectinrichter zich ontfermen over de montage, installatie en het transport van uw meubels met onze DPI Services. Daarbij creëren wij ook gepersonaliseerde onderhoudsadviezen, zodat u op de lange termijn van uw projectinterieur kan genieten. Voor meer informatie over onze diensten mag u geheel vrijblijvend contact opnemen.  

Meer weten? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over het Satelliet Cantine assortiment of de services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com