Vitra - Hack

De Vitra Hack is een modulaire werkplek en ook om te bouwen tot een bank. Doordat de Hack eenvoudig in- en uit elkaar te halen is, is dit meubel ideaal toepasbaar op kantoren waarbij extra of tijdelijke werkplekken gewenst zijn. Na gebruik zijn ze eenvoudig op te bergen en nemen ze weinig plek in. Ook in uw project? We adviseren u graag! 

Lees meer
 • Vitra Hack productfoto
  Vitra Hack Bureau modulaire werkplekVanaf € 3.283,-
 • Vitra Hack productfoto
  Vitra Hack bankVanaf € 3.283,-

Kenmerken van de Vitra Hack 

 • Hack bureau variant 1 heeft een handmatige hoogteregeling met slinger en heeft hierbij een hoogtebereik 300 tot 1.250 mm. 
 • Hack bureau variant 2 heeft een snel verstelbare handmatige hoogteregeling en heeft een hoogtebereik 700 tot 1.180 mm. 
 • Het Hack bureau kan comfortabel worden uitgerust met optionele tafel-stroomaansluitingen en actieve USB-aansluitingen. 
 • De Vitra Hack kan ook, indien gewenst, met een set sofakussens, worden omgevormd tot een comfortabele sofa. 
 • Ontworpen door: Konstantin Grcic. 

Over Vitra 

Vitra meubelen is bekend van de Panton en Eames bureaustoelen. Het Zwitserse familiebedrijf staat al jaren bekend om zijn inspirerende design meubelen en heeft de afgelopen jaren top ontwerpers aan zich weten te binden zoals; de broers Bouroullec, Charles en Ray Eames, George Nelson, Jean Prouve, Jasper Morrison en Verner Panton. 

De veelzijdige meubelcollectie wordt veel toegepast in onder andere kantoren en openbare ruimtes, zo ook de Vitra Hack. Bedrijven als Apple, Nike, Sony, Google en Shell lieten hun inrichting graag aan Vitra dealers over. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Vitra Hack.