Vitra Workbays

Verkoop vanaf € 3.580,- 

Lease vanaf € 57,46 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 3.580,-
Lease per maand vanaf€ 57,46

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkVitra
ModelWorkbays
OntwerperRonan & Erwan Bouroullec
HerkomstZwitserland
AfmetingenVitra Workbays afmetingen
Kleuren en materialenVitra Workbays kleuren
SoortEnkel-los, Concentratie
OnderstelWang poot
Soort akoestischAkoestische ruimte

Productomschrijving

De Vitra Workbays is een akoestische werkplek die de werkomgeving opnieuw definieert. Workbays vult niet alleen de behoefte in naar multifunctionele meubelsystemen, maar biedt medewerkers de vrijheid om zich in een ruimte te begeven die het beste past bij hun taak.  
Dit wordt ook activiteiten gerelateerd werken genoemd. U zoekt de beste plek om uw werkzaamheden uit te voeren. Of dit nu alleen of samen is. 

Vitra Workbays is multifunctioneel 

De Workbays is zeer geschikt voor het nieuwe werken. Je kunt hierin samenwerken, overleggen, maar ook geconcentreerd werken. Voor elk van deze activiteiten is er een Workbays beschikbaar. De Workbays akoestische werkplekken zijn namelijk eenvoudig in een telefooncabine, een concentratiewerkplek, een leeshoek of een videoconferentieruimte om te vormen. 

Een andere functie is privacy. Zo kan het dienen als afscheiding van de ruimte om privacy te creëren, maar ook om het geluid te dempen. De panelen zijn snel en gemakkelijk met elkaar te verbinden door de verbindingselementen die met 1 schroef vast te maken zijn. 

Dit meubel is leverbaar in twee verschillende hoogtes. 

Eenvoudig in onderhoud 

De panelen van dit meubel zijn makkelijk in onderhoud. Vloeistoffen worden niet direct geabsorbeerd en wanneer er toch vlekken ontstaan, kunnen deze schoongemaakt worden middels een vochtige doek. Af en toe het paneel stofzuigen wordt aangeraden om het netjes te houden. 

DIN EN 13501-1 

De akoestische panelen van de Vitra Workbays voldoen aan de DIN EN 13501-1 classificatie van bouwmaterialen. Dit betekent dat hij is voorzien van brandvertragend materiaal en de vuurbelasting in het gebouw bij een eventuele brand lager is. 

Minder overlast van geluid 

Deze werkplekken zijn gemaakt van akoestisch materiaal en werken geluidsabsorberend.  Ondanks de dunne wanden van 12 mm wordt het geluid met 65% minder weerkaatst. Meer informatie over de akoestische waarden vindt u terug in de downloads. 

Kenmerken van de Vitra Workbays 

  • Geschikt voor het nieuwe werken. 
  • Eenvoudig in onderhoud. 
  • Voldoet aan DIN EN 13501-1 en is heeft een lage brandbaarheid. 
  • Ontworpen door: Ronan & Erwan Bouroullec. 

Varianten van de Vitra Workbays 

  • Workbays Focus om geconcentreerd te werken 
  • Workbays Meet voor samenwerken, vergaderen of ontmoeten 
  • Workbays Space biedt een ruimte in een ruimte om bijvoorbeeld een koffiecorner te plaatsen, de printer of opbergruimte.  

Vragen? 

Heeft u behoefte aan extra informatie en/of heeft u nog vragen over de vele mogelijkheden van de Vitra Workbays elementen? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Onze experts voorzien u graag van advies op maat. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen.