HomeKristaliaKristalia BCN hoge krukken

Kristalia BCN hoge krukken

Verkoop vanaf € 259,- 

Lease vanaf € 4,16 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 259,-
Lease per maand vanaf€ 4,16

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelBCN
OntwerperHarry & Camila
HerkomstItalië
SoortKruk
ZithoogteLaag, Hoog, Verstelbaar
OnderstelKolom, 4-poot, Slede

Productomschrijving

De Kristalia BCN kruk is leverbaar in verschillende onderstellen, afmetingen en maten. De BCN kruk is uitgegroeid tot een designer product dat wordt erkend en gewaardeerd wordt door veel architecten en interieurontwerpers die het gebruiken in bars, pubs, hotels en restaurants.

Kristalia BCN kruk met draaischijf

Kristalia BCN barkruk met draaischijf als onderstel die terugdraait. De zetel van de kruk is gemaakt van polybutyleentereftalaat, een zeer robuust en warmtebestendig kunststof gebruikt in de elektronica-industrie, terwijl het mechanisme, dat in hoogte verstelbaar is, vervaardigd is uit staal. De kruk is verkrijgbaar in de kleuren die kenmerkend zijn voor deze serie, namelijk wit, zwart, fluorescerend groen en koraalrood. De overige delen van de constructie zijn van gepolijste metallic zilver van kleur.

Kristalia BCN kruk met houten poten

De poten van de BCN zijn gemaakt van massief hout en hebben een beuk effect. Dit geeft een warme en gastvrije uitstraling. Met rubberen voetjes die dezelfde kleur hebben als de zetel helpen om de barkruk stevig op zijn plaats te houden zijn.

Kristalia BCN kruk met slede-onderstel

De metalen structuur van de barkruk is vervaardigd uit staal afkomstig van het Umbrische stadje Todi. De barstoel is beschikbaar in drie hoogtes: hoog, laag en medium.

Over het ontwerpersduo Harry&Camila

Harry is Nederlands en geboren in 1966. Camila is geboren in Cuba in 1971, woonde in Mexico. Ze ontmoetten elkaar bij Domus Academy in Milaan, in 1994. In 1998 vestigde ze de studio Harry&Camila in Milaan. In 2002 verhuisden ze met hun kinderen Indi en Blu Canela, naar Barcelona. Ze staan bekend om hun textielprojecten gemaakt met gerecycleerde voorwerpen en het gebruik van siliconen in hun ontwerpen.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet