HomeKristaliaSharkyKristalia Sharky Stool hoge kruk

Kristalia Sharky Stool hoge kruk

Verkoop vanaf € 337,- 

Lease vanaf € 5,41 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 337,-
Lease per maand vanaf€ 5,41

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelSharky Stool
OntwerperNeuland. Paster & Geldmacher
HerkomstItalië
SoortKruk
ZithoogteHoog
Onderstel4-poot

Productomschrijving

De Kristalia Sharky Stool is een barkruk | barstoel voor binnen en buiten met verschillende onderstellen in aluminium en hout en is ontworpen door de ontwerpers Neuland. Paster & Geldmacher. De Kristalia Sharky barkruk is geschikt voor in restaurants, hotels en bars.

Voor binnen en buiten

De Kristalia Sharky in de Alu variant zijn ook geschikt voor buiten. De Sharky met houten poten adviseren wij enkel voor gebruik binnen.

Over de ontwerpers Neuland. Paster & Geldmacher

Eva Paster en Michael Geldmacher ontmoeten elkaar toen ze nog studenten waren. Daarna hebben ze hun eigen studio opgezet en focusten ze zich op het bieden van high-level-industrie met een originele en diepgaande benadering van design. Geleid door het concept, waarin het geheel meer is dan de som der delen, omvat hun werk ontdekkingen en geeft het bewustzijn van de essentie van een product. Dit passen ze toe op hun ontwerpen, van een verpakking tot een ontwerp van een tentoonstelling en van sportartikelen en lampen tot meubels.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.