Kristalia Mem stoel

Verkoop vanaf € 210,- 

Lease vanaf € 3,37 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 210,-
Lease per maand vanaf€ 3,37

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelMem
OntwerperChristophe Pillet
HerkomstItalië
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalKunststof
Extra'sStapelbaar

Productomschrijving

De Kristalia Mem stoel is visueel opvallend in de vorm. Deze plastic stoel met armleuningen is gemaakt van versterkt polypropyleen. Deze gebeeldhouwde plastic stoel met een ergonomische armsteun is ook waardevol in buitenruimtes, zo kan hij dienen als meubilair voor hotels, musea, kantoren en dergelijke.

De Kristalia Mem wordt geleverd met afneembare kussens van zacht en flexibel polyurethaan in dezelfde kleuren als de stoel: deze zorgen voor een beetje meer comfort.

Voor binnen en buiten

De Kristalia Mem stoelen kunnen ook buiten gebruikt worden en zijn bovendien stapelbaar.

Over ontwerper Christophe Pillet

Christophe Pillet is een Franse ontwerper die zijn opleiding in Milaan in 1991 begon. Hij is zeer veelzijdig met zijn creaties en partnerships: van productontwerp tot interieur design en architectuur. ” De stoel en tafel ik heb ontworpen voor Kristalia zijn ambitieuze projecten, niet alleen door hun design, maar ook de moeilijkheid van het industrieel produceren. Deze objecten zijn eenvoudig van vorm, maar technisch ingewikkeld. ”, aldus Christophe Pillet die ook voor Offecct en Cappallini meuebelen heeft ontworpen.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.