HomeKristaliaKristalia Blio modulair kastenprogramma

Kristalia Blio modulair kastenprogramma

Verkoop vanaf € 3.397,- 

Lease vanaf € 54,52 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.397,-
Lease per maand vanaf€ 54,52

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelBlio
OntwerperNeuland. Paster & Geldmacher
HerkomstItalië
SoortKantoorkast
DeurenDraaideur, Geen deur
MateriaalHout

Productomschrijving

De Kristalia Blio is een modulaire boekenkast dat de minimale aard van de kleur wit met een eenvoudige en ontspannen sfeer van een bibliotheek combineert. De Kristalia Blio is een arrangement van modulaire elementen met verschillende breedtes en dieptes, waardoor een grote hoeveelheid van opslagruimte gecreëerd wordt.

De Kristalia Blio is een arrangement van modulaire elementen met verschillende breedtes en dieptes, waardoor een grote hoeveelheid van opslagruimte gecreëerd wordt. De compartimenten van de boekenkast kan zijdelings worden geopend, vooral geholpen door de voorste deuren die openen en sluiten zonder handgreep dankzij de push-pull systeem. Blio kan worden gebruikt als opslagruimte voor een item dat u wilt.

Combineren van modules

De modules bestaan uit verschillende elementen die op zichzelf kan staan of kunnen worden gecombineerd om verschillende looks te maken.

Over de ontwerpers Neuland. Paster & Geldmacher

Eva Paster en Michael Geldmacher ontmoeten elkaar toen ze nog studenten waren. Daarna hebben ze hun eigen studio opgezet en focusten ze zich op het bieden van high-level-industrie met een originele en diepgaande benadering van design. Geleid door het concept, waarin het geheel meer is dan de som der delen, omvat hun werk ontdekkingen en geeft het bewustzijn van de essentie van een product. Dit passen ze toe op hun ontwerpen, van een verpakking tot een ontwerp van een tentoonstelling en van sportartikelen en lampen tot meubels.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.