HomeKristaliaKristalia Compas stoel

Kristalia Compas stoel

Verkoop vanaf € 328,- 

Lease vanaf € 5,26 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 328,-
Lease per maand vanaf€ 5,26

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelCompas
OntwerperPatrick Norguet
HerkomstItalië
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalKunststof

Productomschrijving

Kristalia Compas is een verfijnde stoel die voortvloeit uit het partnerschap tussen Kristalia en de Franse designer Patrick Norguet. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van PA6, een bijzonder slijtvaste en duurzame kunststof.

De poten van de Kiristalia Compas stoel, geïntegreerd in het frame, zijn gemaakt van onder druk gegoten aluminium met poedercoating lak in dezelfde kleur als de zetel. De Compas is ook leverbaar in een Shiny versie in gepolijst aluminium natuurlijke of in Black Nickel.

Ook geschikt voor buiten

De stoel kan worden geleverd met of zonder kussen en is tevens geschikt voor buiten gebruik. Hiermee is de Kristalia Compas geschikt voor op het terras.

Over de ontwerper Patrick Norguet

De Franse Patrick Norguet, geboren in 1969, breekt eind jaren negentig internationaal door als ontwerper. Diverse musea in de wereld hebben meubelen van zijn hand in de collectie opgenomen. In 2009 werd Patrick door het internationale designmagazine Wallpaper gekozen tot Furniture designer of the year
Naast ontwerpen voor Kristalia heft Patrick Norguet ook voor Artifort, La Palma, Crassevig, Capellini en Casala kantoormeubelen ontworpen.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet en samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.