HomeKristaliaKristalia Boiacca tafel

Kristalia Boiacca tafel

Verkoop vanaf € 3.940,- 

Lease vanaf € 63,24 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.940,-
Lease per maand vanaf€ 63,24

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelBoiacca
OntwerperLucidi E Pevere
HerkomstItalië
Onderstel4-poot
HoogteVast
Extra'sOutdoor
Materiaal onderstelMetaal, Hout

Productomschrijving

Deze Kristalia Boiacca tafel is gemaakt van beton en voorzien van een eenvoudig ontwerp. Deze tafels zijn zeer geschikt voor binnen en buiten. Omwille van de eenvoud van het ontwerp, betekent dit dat deze tafels zijn zeer veelzijdig zijn en overal te plaatsen.

De Kristalia Boiacca zijn verkrijgbaar in rechthoekige of vierkante vormen. De tafels kreeg een eervolle vermelding bij de XXIII Compasso d'Oro ADI.

Voor binnen en buiten

De outdoor betonnen tafel is gemaakt van modern cement. Deze tafel fascineert en verbaast op het eerste gezicht, vooral door het materiaal waarvan het is gemaakt van. Hoewel cement over het algemeen wordt beschouwd een zeer ruwe uitstraling te hebben, is dankzij de slanke bouw de Kristalia Boiacca toch als zacht te beschouwen.
Elke tafel heeft een ander identificatienummer op de onderkant en zijn daarom uniek te noemen.

Ook in hout

Ontwerper LucidiPevere heeft met de Kristalia Boiacca in 2011 een uitdaging overwonnen: een cemente tafel te ontwerpen.
In 2013 kwam er een nieuwe uitdaging: de kwaliteit van het materiaal van cement over te schakelen naar de natuurlijke kwaliteit van het hout.
De Kristalia Boiacca tafel heeft poten in massief eikenhout en is inwendig versterkt met een stalen kern. Het tafelblad is verkrijgbaar in Pure-wit laminaat of zwart Fenix-NTM met een soft-touch effect.

Over het ontwerpersduo LucidiPevere

Beiden werden geboren in de provincie Udine en ontmoetten elkaar op de Politecnico di Milano, waar ze is afgestudeerd in Industrial Design. In 2006 verlieten ze Milan en om hun eigen studio op te zetten. Deze is gevestigd in Udine. In 1998 wonnen ze de Ernesto Caiazza Promosedia Award en in 2005 de Maniago Design Award. Op dit moment werken ze samen met merken als Foscarini, Arper, en Kristalia om nieuwe producten te ontwikkelen.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.