HomeKristaliaKristalia Thin K Longo tafel

Kristalia Thin K Longo tafel

Verkoop vanaf € 2.970,- 

Lease vanaf € 47,67 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.970,-
Lease per maand vanaf€ 47,67

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelThin K Longo
OntwerperLuciano Bertoncini
HerkomstItalië
Onderstel4-poot
HoogteVast
BladmateriaalHout, Laminaat
Materiaal onderstelMetaal
Extra'sElektrificatie

Productomschrijving

De Kristalia Thin K Longo is elegant en minimalistisch. De uitdaging was om in staat te zijn om een tafel te maken met behoud van kracht en via een oneindig kleine dikte van slechts 6 mm. Het resultaat is deze Thin K Longo lange tafel tot 3 meter. Hij kan gebruikt worden als vergadertafel en vanwege de mogelijkheid tot elektrificatie is de Kristalia Thin K Longo ook geschikt in conferentiezalen of cursuscentra.

Gebruikte materialen

De tafelbladen van de Kristalia Thin K Longo zijn gemaakt van aluminium en kan ook in fineer van echt hout met een geborsteld effect. Als alternatief, is het tafelblad leverbaar in gelakt glas, gepolijst of mat.

Over de ontwerper Luciano Bertoncini

Luciano Bertoncini iseboren in Feltre in 1939 en heeft veel ervaring met designmerken. Ook zijn de werken van Luciano Bertoncini te zien geweest in het Moma in New York. Zijn 30-jarig vakjubileum in 1999 werd gevierd met een persoonlijke tentoonstelling in de Italiaanse plaats Oderzo.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.