HomeKristaliaKristalia Be Easy tafel

Kristalia Be Easy tafel

Verkoop vanaf € 858,- 

Lease vanaf € 13,77 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 858,-
Lease per maand vanaf€ 13,77

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelBe Easy
OntwerperBluezone
HerkomstItalië
AfmetingenKristalia Be Easy afmetingen
Onderstel4-poot
HoogteVast
Materiaal onderstelMetaal
BladmateriaalLaminaat

Productomschrijving

Be Easy is een verzameling van indoor uitschuifbare vaste tafels die verkrijgbaar is met een Fenix-NTM tafelblad in diverse kleuren. NTM staat voor Nano Tech Matt, het matte effect die het oppervlak krijgt van dit materiaal zijn warm esthetisch en zacht. Bovendien hebben ze een hoge weerstand tegen krassen, slijtage, hitte en vlekken.

De tafelpoten zijn gepoedercoat met een zachte mat effect die passen bij de kleur van het tafelblad. De Kristalia be Easy tafels passen als vergadertafel of tafel voor in de kantine met een strak, modern ontwerp.

Over de ontwerpers Bluezone

In 1997 creëerde Kristalia een in-house structuur die zich bezighoudt met onderzoek en ontwikkeling, waarbij met nieuwe materialen en productietechnieken voor de producten worden geëxperimenteerd. De werkgroep, die is samengesteld uit professionals en technici met een solide en gevarieerde ervaring op het gebied van design, krijgt de naam Bluezone. Onder deze naam zijn er verschillende producten voor Kristalia ontworpen.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet