Kristalia Joko Stoel

Verkoop vanaf € 497,- 

Lease vanaf € 7,98 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 497,-
Lease per maand vanaf€ 7,98

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelJoko Stoel
OntwerperBartoli Design
HerkomstItalië
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd

Productomschrijving

Het effect van de beklede stoel Joko is een van rustgevende eenvoud. Het metalen frame van de stoel geeft de structuur met een stevig skelet dat het lichaam een optimale ondersteuning geeft.

De basis van de Joko gestoffeerde stoel is geplaatst in een vorm en volledig bedekt met een laag polyurethaanschuim. De Kristalia Joko stoel is leverbaar als stoel met gesloten of zonder armleuningen en als hoge stoel | barkruk.

Over de ontwerpers Bartoli Design

Bartoli Design is een team bestaande uit Carlo, Paolo en Anna Bartoli. Bartoli Design ontwikkelt niet alleen nieuwe meubels, maar ook projecten, waaronder architectuur, instellingen, interieur en stedenbouw.
In 2008 ontving Bartoli Design de XXI Compasso d'Oro ADI award ven ook de IF Award voor Goed Industrieel Ontwerp. Naast andere prijzen kregen ze in 2013 nog een Red Dot Award.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.