HomeKristaliaKristalia Pikaia stoel

Kristalia Pikaia stoel

Verkoop vanaf € 219,- 

Lease vanaf € 3,51 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 219,-
Lease per maand vanaf€ 3,51

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelPikaia
OntwerperAngelo Natuzzi
HerkomstItalië
Onderstel4-poot, Slede, Stervoet, Kruisvoet
ZithoogteVast, Verstelbaar
Extra'sSchrijfblad, Stapelbaar, Koppelbaar

Productomschrijving

De Kristalia Pikaia is een stoelenserie met verschillende onderstellen die geschikt zijn in vergaderzalen, congreszalen of in de kantine.

Kristalia Pikaia sledestoel

Als u een stoel zoekt die zowel stijlvol en functioneel is, dan is de Kristalia Pikaia Sledestoel net wat je zoekt. De stoelen zijn ergonomisch en hebben een flexibele rug, waardoor ze comfortabel zijn bij langdurig zitten. De Pikaia is het meest geschikt voor commercieel of publiek gebruik, zoals in vergaderzalen, conferentiecentra en andere functies. Ze zijn stapelbaar en aangenaam om op te zitten, ze zijn gemaakt van plastic en ze zijn zeer duurzaam.

Kristalia Pikaia 4-poot

De Pikaia is stapelbaar en leverbaar met of zonder armleggers. Daarnaast zijn accessoires, zoals een koppeling of schrijfblad ook mogelijk, zodat deze stoelen ideaal in de (conferentie)zaal of collegezaal passen.

Kristalia Pikaia kruisvoet op wieltjes

Dit is een elegante en zeer ergonomische bureaustoel. Dit product is vakkundig vervaardigd uit duurzaam, glad en sterk polyurethaan, een materiaal dat een slanke en elegante esthetiek gecombineerd met een streven naar een optimale functionaliteit. De stoel is in hoogte te verstellen naar de ideale zithoogte voor achter een bureau of vergadertafel.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.