Kristalia Plana stoel

Verkoop vanaf € 138,- 

Lease vanaf € 2,21 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 138,-
Lease per maand vanaf€ 2,21

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelPlana
OntwerperLucidi E Pevere
HerkomstItalië
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalKunststof
Extra'sStapelbaar

Productomschrijving

De Plana stapelbare plastic stoel van Kristalia is zowel licht als sterk en brengt cutting edge Italiaanse design in kantoren en ook voor buiten. De Kristalia Plana zijn tot maximaal tien stoelen stapelbaar en is ook leverbaar als gestoffeerde stoel.

Voor buiten en binnen

Deze stijlvolle stoel is geschikt voor in een evenementenzaal of werkruimte voor binnen, maar ook voor op het terras buiten.

Over het ontwerpersduo LucidiPevere

Beiden werden geboren in de provincie Udine en ontmoetten elkaar op de Politecnico di Milano, waar ze is afgestudeerd in Industrial Design. In 2006 verlieten ze Milan en om hun eigen studio op te zetten. Deze is gevestigd in Udine. In 1998 wonnen ze de Ernesto Caiazza Promosedia Award en in 2005 de Maniago Design Award. Op dit moment werken ze samen met merken als Foscarini, Arper, en Kristalia om nieuwe producten te ontwikkelen.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.