Kristalia Poule tafel

Verkoop vanaf € 399,- 

Lease vanaf € 6,40 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 399,-
Lease per maand vanaf€ 6,40

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelPoule
OntwerperPatrick Norguet
HerkomstItalië
Onderstel4-poot, Overig
HoogteVast, Hoog
BladmateriaalLaminaat
Materiaal onderstelMetaal
Extra'sKlapbaar, Outdoor

Productomschrijving

De Kristalia Poule is een klaptafel speciaal ontworpen voor kleine en moeilijke ruimtes, Poule is een zeer veelzijdig product en leverbaar in verschillende maten. Het innovatieve aspect van de Kristalia Poule ligt in zijn vouwsysteem dat het ideaal maakt voor opslag in kleine ruimtes.

De Kristalie Poule kan zowel in als buiten gebruikt worden in zowel de kantoren, bars en restaurants. Poule is gemaakt van duurzaam aluminium en daardoor kan de Poule verschillende weersomstandigheden of intensief gebruik weerstaan. De drager kan rond, rechthoekig of vierkant zijn.

Over de ontwerper Patrick Norguet

De Franse Patrick Norguet, geboren in 1969, breekt eind jaren negentig internationaal door als ontwerper. Diverse musea in de wereld hebben meubelen van zijn hand in de collectie opgenomen. In 2009 werd Patrick door het internationale designmagazine Wallpaper gekozen tot Furniture designer of the year. Naast ontwerpen voor Kristalia heft Patrick Norguet ook voor Artifort, La Palma, Crassevig, Capellini en Casala kantoormeubelen ontworpen.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.