Kristalia Pulp stoel

Verkoop vanaf € 220,- 

Lease vanaf € 3,53 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 220,-
Lease per maand vanaf€ 3,53

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelPulp
OntwerperChristophe Pillet
HerkomstItalië
OnderstelOverig
ZithoogteVast
MateriaalKunststof
Extra'sStapelbaar, Outdoor

Productomschrijving

Sterk en stijlvol de Pulp is een stoel gemaakt van polypropyleen en is ontworpen door Christophe Pillet en geproduceerd door Kristalia. De Kristalia Pulp past goed in openbare ruimtes en is ideaal voor hotels, restaurants, bars, winkels en zelfs kantoren.

De Kristalia Pulp is geproduceerd met strakke lijnen en is leverbaar in een reeks van sterke kleuren, waardoor het perfect aan de eisen van moderne vormgeving aansluit.

Over ontwerper Christophe Pillet

Christophe Pillet is een Franse ontwerper die zijn opleiding in Milaan in 1991 begon. Hij is zeer veelzijdig met zijn creaties en partnerships: van productontwerp tot interieur design en architectuur. ” De stoel en tafel ik heb ontworpen voor Kristalia zijn ambitieuze projecten, niet alleen door hun design, maar ook de moeilijkheid van het industrieel produceren. Deze objecten zijn eenvoudig van vorm, maar technisch ingewikkeld. ”, aldus Christophe Pillet die ook voor Offecct en Cappallini meubelen heeft ontworpen.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.