Tecno D70

Verkoop vanaf € 8.020,- 

Lease vanaf € 128,72 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 8.020,-
Lease per maand vanaf€ 128,72

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkTecno
ModelD70
OntwerperOsvaldo Borsani
HerkomstItalië
AfmetingenTecno D70 afmetingen
Soort2-zits, 3-zits
Onderstel4-poot

Productomschrijving

De D70 is voor het eerst werd gepresenteerd op de tentoonstelling van meubels op de 10e Triennale Tentoonstelling in 1954. Het is daarom met recht een klassieker te noemen. De Tecno D70 is ontworpen door Osvaldo Borsani en past ideaal in de wachtkamer, lobby of andere openbare ruimtes.

Kenmerken Tecno D70

De D70 heeft twee draaiende vleugels, een metalen frame met een polyurethaanschuim vulling en is beschikbaar met een stoffen of lederen bekleding. Het mechanisme om de bank open te klappen wordt moeiteloos bediend door een praktische knop en vouwt open om zo een bed te kunnen vormen.

Gebruikte materialen

De basis en alle gelakte metalen onderdelen zijn afgewerkt in donkergrijs of satijn nikkel. De boxspring is opvallend harmonieus in zijn vorm en statische vormgeving en zeer comfortabel ook, dankzij de wijze waarop de zachte delen aan te passen aan de vorm van het lichaam. Het is uitgegroeid tot een design icoon voor thuis, kantoor en de recepties.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen