Tecno Multy

Verkoop vanaf € 555,- 

Lease vanaf € 8,91 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 555,-
Lease per maand vanaf€ 8,91

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkTecno
ModelMulty
OntwerperGabriele en Oscar Buratti
HerkomstItalië
AfmetingenTecno Multy afmetingen
Kleuren en materialenTecno Multy kleuren
SoortAkoestische wanden
Soort wandenVrijstaande wanden, Bureauschermen

Productomschrijving

De Multy van Tecno bestaat uit een serie van akoestische schermen en bladen | schermen die op bureaus gevestigd kunnen worden om zo een akoestische werkplek te creëren. Het zijn mobiele wanden die in verschillende vormen in te stellen zijn. De geluidsreductie van 20 dB in overeenstemming met de UNI EN ISO 717. Het Tecno Multy-systeem is getest met betrekking tot de absorptie van het geluid en heeft daarbij de classificering geluidsabsorptie klasse A ontvangen in overeenstemming met de geluid UNI EN ISO 11654.

Gebruikte materialen Tecno Multy

Het panel, bestaande uit twee externe schelpen in polyester is uitgerust met een geïntegreerde Perimetral structuur in geanodiseerd aluminium behuizing.
Het systeem is voorzien van een verticale kogelgewricht die het mogelijk maakt het paneel te buigen, om zo verschillende geometrische oplossingen te maken in 180 °, 120 ° en 90 °.

Afmetingen

De Tecno Multy is leverbaar in verschillende afmetingen om zo verschillende hoogtes te creëren. Zo is het ook mogelijk om op de standaard wand van 140 cm een paneel van 40 cm op te klikken, zodat het scherm 180 cm hoog wordt. De schermen zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen