Tecno RS

Verkoop vanaf € 1.575,- 

Lease vanaf € 25,28 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.575,-
Lease per maand vanaf€ 25,28

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkTecno
ModelRS
OntwerperJean-Mari Duthilleul
HerkomstItalië
AfmetingenTecno RS afmetingen
Kleuren en materialenTecno RS kleuren
Soort2-zits, 3-zits, Meerzits
Onderstel4-poot
Extra'sTraverse

Productomschrijving

Het RS-zitsysteem van Tecno biedt de perfecte oplossing voor alle grote wachtkamers. Het is vooral geschikt voor stations; het oorspronkelijke ontwerp is gemaakt door Jean-Marie Duthilleul in samenwerking met AREP. De veelzijdigheid van het product en de beschikbaarheid in de keuze van de afwerkingen heeft geleid tot het ideale straatmeubilair en als zitplaatsen in ruimten zoals luchthavens, metroknooppunten en bus- en tramhaltes. Het Tecno RS-zitsysteem is geschikt voor binnen en buiten.

Kenmerken Tecno RS

  • RS is een modulair systeem van individuele stoelen die kunnen worden gecombineerd en gemonteerd op balken aan groepen van 2-5 stoelen vormen.
  • De basis en de aansluitingen van de armleuningen zijn gemaakt in gegoten aluminium. De stoelen zelf zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder aluminium met hout, staal, teak, wengé en zwart leer.
  • Het materiaal is speciaal behandeld tegen vandalisme.

Accessoires

De RS collectie bevat ook accessoires, zoals tafels in twee kleuren van glas of in zwart laminaat en een doorlopende bank gemaakt van houten latten, met of zonder rugleuning. Het resultaat is een uiterst flexibel zitsysteem dat ideaal is voor gebruik binnen en buiten.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen