Tecno Pons Tafel

Verkoop vanaf € 930,- 

Lease vanaf € 14,93 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 930,-
Lease per maand vanaf€ 14,93

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkTecno
ModelPons Tafel
OntwerperRodolfo Dordoni
HerkomstItalië
AfmetingenTecno Pons afmetingen
Kleuren en materialenTecno Pons kleuren
Onderstel4-poot
HoogteLaag
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

De Pons tafel, ontworpen voor Tecno door Rodolfo Dordoni werd speciaal ontworpen om wachtruimtes, lounges en overige openbare omgevingen te voorzien van passend meubilair De Tecno Pons D011 wordt gekenmerkt door de modulaire mogelijkheden, de eenvoudige montage en uiterst flexibele componenten, zoals verschillende zitelementen en bijzettafels.

Het ontwerp van het systeem is voorzien van diverse elementen die kenmerkend zijn voor de overige Tecno collecties (poten en afwerkingen) en integreert daarom perfect met andere Tecno producten.

Kenmerken Tecno Pons tafel

Het systeem omvat een basis op modulaire elementen voorzien van een aantal universele koppelingen, waarbij alle vormen van zitting, rugleuning en een tafel (120 x 80 cm, 160 x 80 cm, diameter 130 cm) kan worden bevestigd. Dankzij de elementen die in veel verschillende posities worden gemonteerd, is het systeem zeer eenvoudig te personaliseren en aan te passen aan uw behoeften.

Gebruikte materialen Tecno Pons

De aluminium bases zijn ofwel gepolijst of geverfd in mat donkergrijs. De tafelbladen kunnen worden geleverd in zwart gelamineerde FS, mat wit of donkergrijze lak, hoogglans wit of donkergrijze lak, wit Carrara marmer of zwarte Marquina marmer.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen