ROFA

ROFA is een toonaangevende en duurzame meubelstoffeerder, gevestigd in het Noord-Brabantse Rijen. Zij is gespecialiseerd in de productie en bekleding van hoge kwaliteit stoelen en banken. Daarnaast biedt zij zitsystemen en akoestische oplossingen aan.

 

Lees meer

1 / 1

Ontwikkelaar en fabrikant van duurzaam projectmeubilair

ROFA produceert voor diverse branches en ruimtes. Denk hierbij aan: luchtvaartmaatschappijen, ziekenhuizen, concertzalen en scholen. De collectie is heel gevarieerd, maar de focus ligt altijd op de hoofdcategorieën: akoestische oplossingen, Moduplus, soft seating en stoelen. Alle meubelen van Rofa zijn te bekleden met de meest prachtige en duurzame stoffen. Dus bent u na een poos uitgekeken op uw stoffering? Dan maakt Rofa het mogelijk om hierin eenvoudig aanpassingen te doen.

Rofa assortiment

  • Akoestiek
  • Stoelen
  • Bureaustoelen
  • Banken
  • Zitsystemen
  • Coating
  • Stoffen

Duurzaamheid

ROFA is een energieneutraal bedrijf en streeft ernaar om haar CO2-voetafdruk zoveel mogelijk te minimaliseren. Dit doet zij door duurzame producten te maken, maar ook door de manier van werken hierop aan te passen.

Dat duurzaamheid belangrijk is voor dit merk, kunt u vooral terugzien in de optie 'herbekleding'. Hierdoor kunnen meubels langer meegaan. En het zitsysteem Moduplus heeft een minimale milieu-impact. Ook dat mag niet vergeten worden!

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter realiseren we graag een duurzame werkomgeving. Met steeds veranderende werkplekken, staat ergonomie centraal in elk kantoorinterieur. En dit nemen wij uiterst serieus. Uw persoonlijke voorkeuren vormen het vertrekpunt bij het inrichten van uw ideale kantoorruimte. Ons team van experts stemt alle keuzes daarom graag af op uw medewerkers en hun werkzaamheden. Dit resulteert in op maat gemaakte oplossingen die niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook de gezondheid van uw team behouden. Hierbij staat duurzaamheid altijd hoog in het vaandel. Geef gerust uw droomscenario door. Dan maken wij die waar!

Enthousiast over Rofa?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten van het merk ROFA? Of wilt u meer weten over onze service? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.   

Series