HomeROFAROFA Twist stoel

ROFA Twist stoel

Verkoop vanaf € 205,- 

Lease vanaf € 3,29 

  • Merk:

    ROFA

  • Collectie

    2024

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 205,-
Lease per maand vanaf€ 3,29

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkROFA
ModelTwist stoel
HerkomstNederland

Productomschrijving

Stap binnen in de wereld van comfort en stijl met de ROFA Twist stoel. Degelijkheid, duurzaamheid en elegantie komen samen voor een ongeëvenaarde zitervaring. Of het nu gaat om urenlange vergaderingen of snelle brainstormsessies, met de Twist stapelbare vergaderstoel blijft iedereen ontspannen en gefocust. Zelfs tijdens de meest uitdagende bijeenkomsten.

Duurzaamheid en elegantie

Met zijn tijdloze design en doordachte constructie biedt de Twist niet alleen een comfortabele zitplaats, maar voegt hij ook een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Met een breedte van 56 cm, een hoogte van 84 cm en een diepte van 57 cm biedt hij voldoende ruimte voor comfortabel zitten. En de zithoogte van 45 cm en armhoogte van 65 cm zorgen voor een ergonomische ondersteuning.

Ruimtebesparend

Het verchroomde onderstel van de Twist is niet alleen stevig en duurzaam, maar ook stapelbaar per 4. Daardoor is hij gemakkelijk op te bergen en dus ook ruimtebesparend wanneer dat nodig is.

Eenmaal gezeten op de Twist stoel, zal u merken dat comfort en stijl hand in hand gaan. Met zijn tijdloze elegantie en ongeëvenaarde functionaliteit, is de Twist de perfecte stoel voor elke vergaderruimte, kantooromgeving of conferentiezaal. ‘Let's twist again’ met de ROFA Twist stoel en ontdek een nieuwe dimensie van zitcomfort en stijl.

Eigenschappen Twist

  • Verchroomd onderstel
  • Stapelbaar per 4
  • Ruimtebesparend in elke kantooromgeving

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter gaan we verder dan alleen het creëren van kantoorinterieurs. We weven uw visie naadloos in elke vezel van onze ontwerpen. Onze ervaren adviseurs zijn de gidsen in een doolhof van mogelijkheden, klaar om u te leiden naar een kantoorinterieur dat specifiek voor u is ontworpen.

Van het allereerste gesprek tot het laatste detail; wij zijn uw partner in elk stadium van het proces. Van concept tot realisatie, we verzorgen elk aspect, inclusief montage, installatie en transport. En dat allemaal met zorg en toewijding. Bij deprojectinrichter is het niet alleen ons werk; het is onze passie om samen met u een werkomgeving te creëren die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aan al uw behoeften en verwachtingen voldoet.

Enthousiast geworden?

Bent u enthousiast geworden over de ROFA Twist stoel? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.