ROFA - M+

De ROFA M+ serie gaat verder dan traditioneel kantoormeubilair. Met duurzaamheid als oogpunt kunnen deze stijlvolle én modulaire elementen keer op keer op een andere manier gecombineerd worden. En is een onderdeel aan vervanging toe, dan hoeft u slechts dat deel te laten refurbishen of vervangen. In onze collectie vindt u diverse M+ artikelen; voor vragen of advies mag u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer
  • ROFA M+ RoomVanaf € 4.893,-
  • ROFA M+ WallVanaf € 4.918,-
  • ROFA M+ SofaPrijs op aanvraag

ROFA M+ Room

De ROFA Modu+ Room is een geluidsdichte ruimte, ideaal voor telefoneren en vergaderingen. Het is gemaakt van duurzaam hout met certificering en gerecycled akoestisch materiaal. De wanden met akoestische klasse A elementen zorgen voor een geluidsreductie van 34 dB aan beide kanten, wat de focus verbetert.

ROFA M+ Wall

De ROFA Modu+ Wall is een veelzijdige en milieuvriendelijke wandoplossing waarmee u eenvoudig modulaire ruimtes kunt vormen en afschermen. De verschillende wandpanelen bieden eindeloze verbindingsopties, allemaal zonder gebruik van gereedschap. Het slimme stoffeersysteem maakt het ook eenvoudig om de bekleding te vervangen.

ROFA M+Sofa

De ROFA Modu+ Sofa is een milieuvriendelijk modulair banksysteem dat vele configuratiemogelijkheden heeft door de makkelijk te monteren en te koppelen onderdelen. Dankzij het flexibele ontwerp is de Modu+ Sofa ideaal voor veranderende werkruimtes.

Bijkomend voordeel: het meubilair uit de M+ collectie is naadloos op elkaar aan te sluiten. Dit betekent dat u uw ruimte flexibel kunt laten inrichten.