HomeROFAROFA Little Samba stoel

ROFA Little Samba stoel

Prijs op aanvraag
  • Merk:

    ROFA

  • Collectie

    2024

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkROFA
ModelLittle Samba stoel
HerkomstNederland

Productomschrijving

Maak uw werkruimte uitnodigend en functioneel met de ROFA Little Samba stoel. Vergeet het klassieke 'Pak een stoel'. Zodra er collega’s of bezoekers binnenkomen, zullen ze meteen neerploffen op deze comfortabele eenzitter. Dit betekent dat u direct aan de slag kunt, zonder onnodig tijdverlies.

Compact, licht en comfortabel

Compact en licht, maar toch uitzonderlijk comfortabel, is de Little Samba een favoriet voor elke werkruimte. Of het nu gaat om een ontvangsthal, wachtkamer of vergaderruimte, deze stoel biedt het beste van beide werelden: praktisch gemak en ongeëvenaard comfort. De specificaties zijn als volgt: breedte 58cm, hoogte 87cm, diepte 63cm, zithoogte 49cm en armhoogte 65cm.

Kies voor efficiëntie en comfort met de ROFA Little Samba stoel - de perfecte aanvulling voor elke werkruimte waar gastvrijheid en functionaliteit samenkomen.

Eigenschappen Little Samba

  • Onderstel is in verschillende materialen verkrijgbaar (hout of metaal)
  • Verschillende uitvoeringen van het onderstel beschikbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Comfortabele zitplekken voor elke werkomgeving

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter kunt u terecht voor een werkomgeving die niet alleen praktisch is, maar ook esthetisch voldoet aan de hoogste normen. Onze toegewijde vakmensen staan paraat om u te begeleiden door ons uitgebreide assortiment, dat elk denkbaar aspect van uw project omvat. Van ergonomische stoelen tot stijlvolle tafels, we hebben alles wat u nodig heeft om uw visie tot leven te brengen.

Bovendien nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor elk facet van uw project op ons. Daarbij streven we naar perfectie in elk detail. Laat ons uw project transformeren en uw werkruimte omtoveren tot een ware oase van productiviteit en inspiratie.

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast geworden over ROFA Little Samba? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com